in

Beyaz Show Geri Dönüyor: Tarih Belli Oldu

Beyaz Show ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Beyazıt Öztürk’ün sevilen programı 2021 yılının son çeyreğinde izleyici ile buluşacak.

beyaz show geri dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Beyazıt Öztürk tarafından hazırlanıp sunulan Beyaz Show ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isim, gösterinin önümüzdeki kasım ayında başlayacağını açıkladı.

1996 yılında yayınlanmaya başlayan ve uzun soluklu bir geçmişe sahip olan Beyaz Show, 2018 yılında ekranlara veda etmişti. Yeni programın hangi kanalda yayınlanacağı ise şimdilik belli değil. Ancak tahminler Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’den yana.

22 yıl boyunca ekranlarda olan ve aralıksız devam eden Beyaz Show, özellikle 2000’li yıllarda her yaştan izleyicinin takip ettiği bir programdı. “İyi aile çocuğu” olarak tanınan Beyazıt Öztürk, dönemin diğer popüler talk show’larından Zaga’yı yapan Okan Bayülgen ile en tanınan isimlerden biri haline geldi. Programı Kanal D’de cuma geceleri yayınlanıyordu.

- Reklam -

Bir sezon Star TV’ye geçen ve sonra yeniden Kanal D’ye dönen yapım, son olarak 4 Mayıs 2018 tarihinde sezon finali yaptı ve ardından yayından kaldırıldı. Kanal yönetimi ve ünlü şovmen yayından kaldırılma sebebini hiçbir zaman açıklamadı. Ayşe Öğretmen adıyla tanınan Ayşe Çelik’in 2015 yılında telefonla programa bağlanması ve verdiği mesajların kanal yönetimini rahatsız etmesi sebebiyle programın yayından kaldırıldığı tahmin ediliyor.

Beyaz Show, TV8 veya Exxen Kanallarında Yayınlanabilir

beyaz show geri dönüyor

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu program her ne kadar yayından kaldırılmış olsa da hayranları kendisini Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünü yaptığı TV8 programı O Ses Türkiye’de izleme şansına erişti. 2 sezon boyunca devam eden yapım bu yıl Koronavirüs önlemleri çerçevesinde yayınlanmadı. Görünen o ki Beyazıt Öztürk, gelecek sezon klasik programı ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Öztürk, gazetecilerin soruları üzerine Beyaz Show için geri sayımın başladığını ve herhangi bir aksilik olmaması durumunda önümüzdeki kasım ayında yayında olacağını açıkladı.

- Reklam -

Daha önce de konuyla ilgili haberler yapılmış ve Beyazıt Öztürk şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak”

Şu an için programın hangi kanalda yayınlanacağına ve canlı olup olmayacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Fakat bir süredir Acun Ilıcalı ile çalışan Öztürk, TV8 ya da yeni dijital yayın servisi Exxen üzerinden yayınlarına devam edebilir.

Beyaz Show’un yayın hayatına tekrar başlayacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Programı izliyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for decoder decoder dedi ki:

    Gerçekten sevindiğim bir haber. Aniden kaldırıldı ve veda edemedi. Umarım geri dönüşü muhteşem olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

XX - Angela Chadwick

Guardian’ın Yılın Kitabı Seçtiği Angela Chadwick İmzalı “XX” Türkçede

Parkın Özgürlüğü - George Orwell

George Orwell’in Kaleminden: Parkın Özgürlüğü | Makale