in

Bill Skarsgard, Pennywise’ın Geçmişini Anlatacak “Welcome to Derry” Dizisinde Rol Almayacak

Bill Skarsgard, Pennywise rolüne geri dönmeyecek. HBO Max dizisi Welcome to Derry, Stephen King’in ikonik canavarının şehre gelişini konu alıyor.

Bill Skarsgard - Welcome to Derry Pennywise Rol
- Reklam -
- Reklam -

Bill Skarsgard, Welcome to Derry projesinde yer almadığını doğruladı. HBO Max ekranlarında izleyicilerle buluşacak yapım Stephen King’in kült palyaçosu Pennywise’ın köken hikâyesini takip ediyor.

İlk defa Stephen King’in 1986 tarihli It (O) romanında kendisine yer bulan; ardından 1990’da 3 saatlik TV filmiyle hafızalara kazınan Pennywise; 2017 ve 2019’da iki kısım hâlinde beyaz perdeye taşınmıştı.  90’larda Tim Curry’nin canlandırdığı Pennywise, 2019’larda Bill Skarsgard tarafından oynanmıştı.

Şimdi ise 2017 tarihli It: Part One’ın öncesini konu alacak yeni bir televizyon dizisi geliştiriliyor. Orijin hikâyesinde ikonik rolün kim tarafından oynayacağı da uzun süredir merak konusuydu. Skarsgard daha önce yaptığı açıklamalarda üçüncü bir It filmine sıcak baktığını söylemişti. Ünlü aktör verdiği bir demeçte role geri dönmekle ilgilenmediğini belirtirken karakterin yeni sahibine de tavsiyelerde bulundu.

- Reklam -

Bill Skarsgard - Welcome to Derry Pennywise Rol

Bill Skarsgard, “Welcome to Derry” Dizi Kadrosunda Yer Almayacak

YouTube’daki Jake’s Takes kanalındaki bir söyleşiye konuk olan Bill Skarsgard, şu ifadeleri kullandı:

“Şu an itibarıyla bu projeyle bir bağım yok. Eğer bu rolü başka biri üstlenecekse, ona tavsiyem şu olur: Kendi yolunla yap. Senin olmasını sağla. İyi eğlenceler. Bu karakter hakkında en zevkli bulduğum şey, onun ne kadar soyut olduğuydu.”

Welcome to Derry dizisi, izleyicileri Pennywise’ın yolunun Kaybedenler Kulübü ile kesişmesinden çok öncesine; köklerine götürecek. 1960’lı yıllarda başlayacak yeni hikâye, Pennywise’ın bilinmeyen yönlerini de ortaya koyacak. Yapım, King’in kurmaca kasabalarından Derry’de geçecek. Bu kasaba yazarın It (O) romanıyla birlikte Uykusuzluk (Insomnia), Kemik Torbası (Bag of Bones), Kuzeye Doğru Giden Yol Virüsü (The Road Virus Heads North), Rüya Avcısı (Dreamcatcher), Adil Uzatma (Fair Extension) ve 11/22/63 gibi eserlerinde de okurların karşısına çıkmıştı. Dolayısıyla dizide farklı King eserlerinden karakterlerin de yer alması olası gözüküyor.

Palyaçolar Neden Korkunç? Bilim İnsanları Cevapladı

- Reklam -

Henüz ön geliştirme aşamasında olan yapım, yeni It filmlerinin yönetmeni Andy Muschietti’ye emanet edildi. Muschietti’ye Barbara Muschietti ve Jason Fuchs da eşlik edecek.

Warner Bros. Television tarafından geliştirilecek diziye, karakterin yaratıcısı Stephen King dahil olmayacak.

Yapımın çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor.

Stephen King’in dahil olmadığı ve Bill Skarsgard’ın yer almadığı bir Pennywise dizisinden sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mamut Köftesi

Soyu 4.000 Yıl Önce Tükenen Mamutların Etinden ‘Köfte’ Üretildi

Megalopolis Çekimleri Sona Erdi

Francis Ford Coppola’nın Tutku Projesi “Megalopolis” Filminde Çekimler Tamamlandı