in

Stephen King’in “Billy Summers” Romanı Dizi Oluyor: Proje J.J. Abrams’a Emanet

Billy Summers dizi uyarlaması duyuruldu. Stephen King imzalı roman, J.J. Abrams ve Bad Robots tarafından ekrana taşınacak.

Billy Summers dizi stephen king jj abrams
- Reklam -
- Reklam -

Billy Summers dizi oluyor. Stephen King bir başka romanı ile daha uyarlama kervanına katılıyor. Yapım, J.J. Abrams imzası ile ekrana taşınacak. Bu proje, Abrams’ın King eserlerinden uyarladığı dördüncü proje olacak.

J.J. Abrams’ın kurduğu Bad Robots stüdyolarının yapımcılığını üstleneceği adaptasyonun senaryosunu Ed Zwick ve Marshall Herskovitz ikilisi kaleme alacak.

2021 yılında okurları ile buluşan ve birçok Stephen King kitabı gibi The New York Times çoksatarlar listesinde hızlıca kendisine yer bulan Billy Summers ekranlara geliyor. Geçen günlerde ise Blumhouse TV, King’in kaleme aldığı suç romanı Later’ın dizi adaptasyonu üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

- Reklam -

Diğer taraftan başarılı yönetmen J.J. Abrams ise ünlü yazar Stephen King ile birlikte yeni bir adaptasyon üzerinde çalışıyor. 3 Ağustos 2021 tarihinde Scribner Yayınevi’nden yayımlanan gerilim ve suç romanı Billy Summers henüz Türkçeye kazandırılmadı.

Bad Robots tarafından adaptasyonu yapılacak eser keskin nişancı ve eski asker olan Billy Summers’ın karışık hikâyesini konu alıyor.

Stephen King Romanı “Billy Summers” Dizi Uyarlamasının Ne Zaman Yayınlanacağı Henüz Belli Değil

Deadline’ın haberine göre roman Ed Zwick ve Marshall Herskovitz tarafından ekrana uyarlanıyor. Dizinin sekiz ila on bölümünü Zwick yönetecek. Ancak dizinin çekimlerine ne zaman başlayacağı ya da yayın tarihi ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılmadı. Önümüzdeki tarihlerde Bad Robots tarafından daha fazla ayrıntının açıklanacağı tahmin ediliyor.

Bad Robots, Stephen King uyarlamaları konusunda deneyimli bir stüdyo. Billy Summers’tan önce ekip yazarın  Lisey’s Story, Castle Rock ve 11.22.63 kitaplarını ekrana taşımıştı.

- Reklam -

Stephen King - Billy Summers

Stephen King’in son romanı, asker emeklisi keskin nişancı ve kiralık katil olan Billy Summers’ın hikâyesini konu alıyor. İşinde oldukça başarılı olan Summers oldukça yüklü miktarda para alacağı son işi için çalışmalarına başlar. Fakat bu işte neredeyse her şey ters gitmektedir. Bununla birlikte eser karakterimizin aşkı, kaderi ve yaşadığı hayattan kurtulmak için neleri göze alabileceğini gösteriyor.

Siz bu roman uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? King’in eserlerini sinema ve televizyon dünyasında görmek sizleri heyecanlandırıyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gediksavaşları Efsanesi Dizi The Riftwar Cycle

Gediksavaşları Efsanesi Dizi Oluyor: Ünlü Fantastik Roman Serisi The Riftwar Cycle Ekrana Uyarlanıyor

Soğukkanlılıkla - Truman Capote

Truman Capote Yeni Yayınevine Kavuştu: “Soğukkanlılıkla” Tekrar Okurla Buluşuyor