in

Netflix’in Tolga Karaçelik İmzası ile Hazırladığı Bilimkurgu Dizisi Bir Denizaltı Hikâyesi’ne İlk Bakış

Bir Denizaltı Hikâyesi dizisi için ilk bakış fotoğrafları geldi. Netflix Türkiye’nin yeni bilimkurgu yapımının başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ var.

Bir Denizaltı Hikâyesi Netflix Türkiye İlk bakış
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye yerli dizilere devam ediyor. Kanalın sıradaki projelerinden birisi olan Bir Denizaltı Hikâyesi için ilk bakış fotoğrafları geldi. Tolga Karaçelik’in yönettiği ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı yapım, bilimkurgu ve aksiyon türlerinde olacak.

Platformun geçen yıl duyurduğu yapımlar arasında en dikkat çekici projelerden birisi de denizaltında geçen bu bilimkurgu yapımı olmuştu. Gelen ilk detaylara göre dizi, kadrosuna Kıvanç Tatlıtuğ gibi iddialı isimleri katarak yola çıkmıştı.

Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101 ve Bir Başkadır gibi dizilerin ardından yeni bir Türkiye yapımı ile karşımıza çıkacak olan Netflix, bu defa tür olarak da farklı bir işe imza atacak gibi görünüyor. Daha önce ülkemizde fantastik, gençlik ve drama türlerine odaklanan kanal; şimdi işin içine biraz da bilimkurgu katıyor.

- Reklam -

Bir Denizaltı Hikâyesi Netflix Türkiye İlk bakış

İsmi şimdilik Bir Denizaltı Hikâyesi olarak anılan ve resmi adı henüz duyurulmamış olan projeden ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Tatlıtuğ’a eşlik edeceği belli olan bazı isimler ise şu şekilde: Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış.

Netflix Türkiye Dizisi Bir Denizaltı Hikâyesi 2021 Yılı İçerisinde İzleyici ile Buluşacak

Serinin başında, son yılların yıldızı parlayan yönetmenlerinden Tolga Karaçelik yer alıyor. Gişe Memuru, Sarmaşık ve Kelebekler filmleri ile dikkat çeken yönetmen Sundance Film Festivali’nde Kelebekler ile Büyük Jüri Ödülü’nü almıştı.

Yapımın başrolünde ise Kelebeğin Rüyası, Aşk- Memnu, Kuzey Güney ve Kurt Seyit ve Şura gibi yapımlarla tanınan Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor.

- Reklam -

OGM Pictures tarafından geliştirilen dizinin yazar kadrosuna Jason George önderlik ediyor. Kendisine Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı isimleri eşlik ediyor.

Dizinin 2021 yılı içerisinde izleyici ile buluşması bekleniyor.

Bir Denizaltı Hikâyesi Konusu

Bir Denizaltı Hikâyesi dizisi konusu itibarıyla da ilgi çekici görünüyor. Özgür ruhlu bir dalış eğiteni ve deniz biyoloğu olarak tanımlanan Arman’ın hikâyesine odaklanan dizi; izleyiciyi post apokaliptik bir dünyaya davet ediyor.

Bir Denizaltı Hikâyesi Netflix Türkiye İlk bakış

Bir doğa felaketi sonrasında Arman ve bilim ekibi, hayatta kalabilmek adına bir askeri denizaltısına sığınır. Ekip bir yandan dünyanın başına gelenleri çözmeye çalışırken diğer yandan da denizaltının kendi görevinin ne olduğunu çözmeye çalışır. Macera Arman’ın kendisini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarıp kurtaramayacağını gözler önüne serecek.

Peki siz Netflix’in yeni yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vikings Floki makyaj

Vikings Karakteri Floki’nin Makyajı Neyi Temsil Ediyor?

Arincon - Cem Gülbent

Arincon: Cem Gülbent’in Kaleminden Bilinmezlik Dolu Yeni Bir Macera