in ,

Hasan Can Kaya’nın Yeni Exxen Dizisi Bir Yeraltı Sit-com’u Tanıtıldı

Bir Yeraltı Sit-com’u fragmanı yayınlandı. Hasan Can Kaya’nın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı yeni Exxen dizisi başlıyor.

Bir Yeraltı Sit-Com'u Hasan Can Kaya Exxen
- Reklam -
- Reklam -

Bir Yeraltı Sit-com’u fragmanı paylaşıldı. Yapımcı ve senarist koltuğunda Hasan Can Kaya’nın bulunduğu yeni Exxen dizisi başlıyor.

Youtube’da başladığı Konuşanlar talk show programı ile çok kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşan Hasan Can Kaya, yeni projeler ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen, bu yılın başında yayın hayatına başlatmıştı. Dijital yayın servisi özellikle Youtube’dan birçok fenomen ismi bünyesine katarak başlangıç yaptı. Ayrıca Haluk Bilginer’in yer aldığı Şeref Bey, başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in olduğu İşte Bu Benim Masalım ile yeni oyuncularla çekilen Sihirli Annem gibi diziler ile kullanıcıların ilgisini çekmeye çalıştı.

- Reklam -

Fakat Tolga Çevik’in Tolgshow’u ile özellikle Hasan Can Kaya’lı Konuşanlar transferi belki de dijital yayın servisi adına en çok ses getiren işlerden oldu. Özellikle Hasan Can Kaya’nın Exxen’e geçeceği haberinden sonra Youtube kanalında bulunan tüm eski bölümleri kaldırması ile hayranlardan büyük tepki aldı.

Tüm bu olumsuz yorumlara rağmen Konuşanlar, ilk 3 ay içerisinde açık ara farkla Exxen’in en çok izlenen programı olmayı başardı.

İşte sadece bir yıl içerisinde fenomen olan ismin, Exxen için hazırldığı ikinci projesinin yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Bir Yeraltı Sit-com’u Fragmanı | İZLE

YouTube video

“Sanatçılar ergenlik çağında anlaşılmayabilirler! En azından anneleri tarafından,” açıklaması ile paylaşılan fragmanda Hasan Can Kaya’ya Günay Karacaoğlu eşlik ediyor. Ayrıca Tuna Orhan ve Ezgi Gör de dizide yer alan diğer isimler olarak biliniyor.

- Reklam -

Bir Yeraltı Sit-com’u, 26 Mart 2021 Cuma günü Exxen kütüphanesindeki yerini alacak.

Hasan Can Kaya’nın yine aynı platforma The Simpsons’a benzer bir formatta yetişkinlere yönelik bir çizgi dizi hazırladığı da biliniyor.

Sadece ilk 3 günde 500 bin aboneye ulaştığı Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yayın servisinin daha sonra 800 bin aobe sayısını da geride bıraktığı biliniyor. Yeni orijinal işler ile bu sayının 1 milyonu geçeceği söylense de şimdilik bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Peki ya siz Hasan Can Kaya’nın yeni dizisi Bir Yeraltı Sit-com’u için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Huseyin_Oz Huseyin_Oz dedi ki:

    Bu beyefendinin videolarına Instagram’da rastlıyorum bazen daha hiç güldüğüm olmadı. Sorun bende mi anlamadım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kadınların Hafızası Dizisi 2 Yeni Kitap

Kadınların Hafızası Dizisine 2 Yeni Kitap Eklendi

Face/Off 2 Yüz Yüze

Face/Off 2 Geliyor: Godzilla vs. Kong Sayesinde İlkinden Daha Epik Bir Film Hayranları Bekliyor