in

Black Mirror 5. Sezon Bölüm İsimleri ve Fragmanları Yayınlandı

Teknolojinin yakın gelecekte başımıza getirebileceği distopik konuları anlatan Black Mirror dizisinin 5. sezon bölüm adları ve fragmanları paylaşıldı.

Black Mirror
- Reklam -
- Reklam -

Netflix platformunun sevilen yapımlarından Black Mirror, 5. sezonuyla devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere birkaç gün önce sizlere beşinci sezonun yayın tarihini toplu görüntüleri içeren ilk fragmanıyla birlikte paylaşmıştık. Şimdi de bölüm adları ve sadece o bölümleri içeren fragmanlar Netflix üzerinden paylaşıldı.

Gelin teker teker göz atalım.

Rachel, Jack ve Ashley Too

YouTube video

- Reklam -

“Ashley, iyi misin?”

Black Mirror: Striking Vipers

YouTube video

Olmak istediğin başka bir yer var mı?

Black Mirror: Smithereens

YouTube video

Sürücülerinize puan vermeyi unutmayın.

- Reklam -

Charlton “Charlie” Brooker’un yaratıcısı olduğu bir sonraki distopya öyküleri 5 Haziran 2019 tarihinde Netflix platformunda yayında olacak. Bakalım bu sefer bize anlatılan öyküler ne kadar etkileyici olacak?

Black Mirror evrenine ait son olarak bu yılın başında çıkan Bandersnatch adında kendi kararlarınızı verebildiğiniz bir sinema yapımı izlemiştik.

Dizinin yeni sezon fragmanlarını siz nasıl buldunuz? Sizce serinin tekrar 3 bölüme dönmüş olması ilk iki sezonun tadını verebilecek mi? Forumlarımıza gelebilir ve kendi görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz!

*Black Mirror: Bandersnatch Filmine Spoiler’sız Video İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Centilmen Piç 4. kitap

Centilmen Piç Serisinin Dördüncü Kitabı Tamamlandı

Game of Thrones

Game of Thrones Hayranları Sezonun Tekrar Çekilmesi İçin Uçak Kiraladı!