in

Black Mirror 5. Sezon İlk Fragman ve Yayın Tarihi Geldi

Netflix, sevilen dizilerden Black Mirror’un merakla beklenen yeni sezonunun çıkış tarihini ilk fragmanıyla birlikte duyurdu.

black mirror 5. sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yakın gelecekte teknolojinin başımıza getireceği distopik sorunları konu alan Black Mirror dizisinin 5. sezonuyla ilgili nihayet bilgiler gelmeye başladı.

Charlton “Charlie” Brooker’un yaratıcısı olduğu bir sonraki distopya öyküleri 5 Haziran 2019 tarihinde yayına girecek. Üstelik yeni sezonun oyuncu kadrosunda Sherlock dizisinden tanıdığımız Andrew Scott, Avengers filmlerinde gördüğümüz Anthony Mackie ve şarkıcı Miley Cyrus gibi tanınmış isimler de yer alıyor.

Netflix’in Twitter hesabından “Bunun geldiğini görmeliydin.” açıklamasıyla paylaşılan 1 buçuk dakikalık fragmana da birlikte göz atalım:

- Reklam -
YouTube video

Fragman, 5. sezonun teknolojiyi ve çeşitli diğer sosyal faktörleri nasıl kullandığımızla ilgili üç yeni öykü içereceğini gösteriyor. Bir kez daha gösterinin öncesi sezonlarda da olduğu gibi geleneksel ’yakın gelecek’ temasının kullanılacağı görülüyor. Charlie Brooker’ın video oyunlarına olan ilgisini de fütüristik Street Fighter gibi görünen bir bölümle karşımıza çıkacağını da görmüş oluyoruz.

- Reklam -

Netflix Türkiye’de “Geleceğin böyle olacağını tahmin edebilmemiz gerekirdi,” şeklinde bir cümleyle tanıtılan fragman ile bu sezon diğerlerine nazaran daha az, totalde 3 bölüm izleyeceğimizi de belirtmiş olalım. Fakat özellikle severek izlediğimiz ilk 2 sezonu da 3’er bölümden oluştuğunu hatırlatalım. Black Mirror dizisinin hem yetenekli oyuncularla hem de sağlam konularla gelmesi fazla bölüm olmasından daha önemli. Muhtemelen Netflix de gelen eleştiriler sonucunda bunu anlamış gözüküyor.

Black Mirror dünyasından son olarak geçtiğimiz noel zamanı gelen interaktif bir film olan Bandersnatch’i izlemiştik. Bakalım yeni sezon bize neler sunacak.


“Black Mirror: Bandersnatch” Filmine Spoiler’sız Video İncelemesi

Black Mirror: Bandersnatch – Biz Şimdi Ne İzledik?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

paradise pansiyon ust

Paradise Pansiyon: LGBTQ+ Temalı Spekülatif Öyküler

Star Wars

Star Wars Filmi Game of Thrones’un Yapımcılarına Emanet