in ,

Yeni Blade ile Tanışın: Oscar Ödüllü Mahershala Ali

Marvel Stüdyoları, San Diego Comic Con’da sürpriz bir Blade filmi duyurdu! Yapımın başrolünde ise Oscar ödüllü oyuncu Mahershala Ali olacak.

Blade
- Reklam -
- Reklam -

Marvel çizgi romanlarından uyarlanan ve ilk defa 1998 yılında sinemada karşımıza çıkan Blade efsanesi için yeni bir film geliyor! San Diego Comic Condaki Marvel etkinliğinin duyurusuna göre, filmde Blade rolünü ödüllü aktör Mahershala Ali canlandıracak.

Yeni gelecek Blade filmiyle kahramanımız Marvel Sinematik Evreni (MCU)’nin resmi bir parçası olacak. Bu da kendisinin ve onun kanlı evreninin diğer Marvel karakterleriyle bol bol kesişebileceği anlamına geliyor.

Hakkında başrolü ve yeni logosu dışında pek bir şey bilmediğimiz Blade filmi, bizleri şimdiden heyecanlandırdı.

- Reklam -

Stephen Norrington’ın yönettiği ve David S. Goyer’ın yazdığı ilk Blade filminde karakteri Wesley Snipes canlandırıyordu.

marvel blade

Mahershala Ali 2016 yılında Juan rolüyle Moonlight filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Altın Küre’ye aday olmuştu. Aynı yıl SAG Ödülü’nün ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü’nün ise sahibi oldu. 89. Akademi Ödülleri’nde de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kendisini ayrıca Luke Cage dizisinde Cornell ‘Cottonmouth’ Stokes rolüyle, Alita: Battle Angel filminde Vector rolüyle ve Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonunda Aaron Amca’yı seslendirmesiyle de tanıyoruz.

- Reklam -

Twitter’da bir hayran Ali’nin nasıl bir karakter olabileceğine dair bir hayran çalışması yapmış:

Detaylarını merakla beklediğimiz Mahershala Ali’li yeni Blade filmi için şimdiden gün saymaya başladık bile.

Siz ne dersiniz? Beklenmedik bir film haberi ve rol kararına sizin yorumunuz ne oldu? Kayıp Rıhtım Forum‘da fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: io9

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

18 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Sizce de oyuncu seçimi çok iyi değil mi? Ben Mahershala Ali’den ötürü çok heyecanlandım. Benim gözümde son zamanların en iyi erkek aktörü.

    Edit: Şimdi BossLogic’in paylaştığı fotoğrafa baktım da Wesley’e çok benzettim. Comic-Con’da heyecanlandığım tek haber bu film.

  2. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Şimdi ben de heyecanlandım. Ali’yi ilk 4400 adlı dizide izlemiştim. Daha sonra her oynadığı rolde çıtayı yukarı taşıdı. Kendisi rolün hakkını rahat verir elbet ama inşallah filmin diğer unsurları da onun kadar iyi olur.

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Çok iyi bir seçim bence,zaten önceki oyuncuya tip olarak çok yakın ve oyunculuğuda çok iyi.Umarım bol serili bir yapım olur.

  4. Avatar for sulukofte sulukofte dedi ki:

    Marvel’ın bu güne kadar seçtiği en yetenekli oyucu olabilir. Ayrıca anlaşılan marvel artık oscar kazanmak istiyor :smirk:

  5. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Daha sonra dizi projesine çevirirler bence. Inhumas ta boyle olmuştu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

13 cevap daha var.

Westworld

Westworld 3. Sezon Yeni Fragmanı Soru İşaretleriyle Geldi

Marvel Studios

Marvel, 4. Faz Film ve Dizilerini Duyurdu