in

“Blade” Televizyon Dizisi Olabilir

Punisher dizisinin prodüktörü Steve Lightfoot, karanlıkların vampir avcısı Blade’i televizyon ekranlarına taşımak istediğini söyledi.

blade wesley snipes
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz hafta uzun süredir beklediğimiz Punisher dizisinin ikinci sezonuna kavuştuk. Biz de sizlere yeni sezon hakkındaki görüşlerimizi yazdık. Ancak süper kahraman yapımlarının ardı arkası kesileceğe benzemiyor. Çünkü Punisher dizisinin yürütücüsü Steve Lightfoot, Marvel hayranlarını sevindirecek bir haber verdi.

Comicbook’ta paylaşılana göre, Lightfoot hayranı olduğu Blade’i televizyon ekranlarına taşımak istediğini söyledi. Hatırlayacağınız üzere Wesley Snipes’ın başrolünde olduğu Blade, üçleme olarak sinemalarda boy göstermişti. Modern süper kahraman filmlerinin ilk örneklerinden sayabileceğimiz bu üçleme, 1990’ların sonu ve 2000’lerin başlarında çıkmış, türün hayranları tarafından beğenilmişti.

Hâl böyle olunca uzun süredir karakterin sevenleri yeni bir yapımda kendisini izlemek istiyor. Bakalım gelecekte Eric Brooks’u beyazperde veya televizyon ekranlarında görebilecek miyiz? Belki ikisinde de izleriz, kim bilir?

- Reklam -
- Reklam -

Peki siz bu karanlık tonlardaki karakteri tekrar izlemek ister misiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Blade’in ilk dizi çıkartmasının arkası gelememişti. Tabii çizgi roman uyarlamalarının ve dizilerin belli bir doygunlukta daha fazla karşılık bulduğu bir dönemdeyiz (tamam, dizicilik yeni bir şey değil. Kastım yapım ve popülerlik hususunda eskisinden daha da değer kazanması).

    Bu arada Wesley Snipes az uğraşmadı Blade olmaya hazırım, diye. Ah be, Snipes abi! Vergi borcu diye Al Capone’un üstüne çullanan maliyeciler Blade diye, seni es mi geçeceklerdi? Ah, be güzel abim, ah!

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bir ilk Blade’ in göz kamaştırıcılığı geliyor aklıma (sinemada izlemiştim) O _ o bir de sonrakilerin … Yapacaklarsa düzgün bir şey yapsınlar. :slight_smile:

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Siyahi bir karakter olduğu için; en iyi dizi ödüllerini de alır muhtemelen !!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

color out of space nicolas cage

Lovecraft’ın “Uzaydan Düşen Renk” Uyarlamasının Başrolü Nicolas Cage Oldu

zaman carki amazon ust

Amazon’un Zaman Çarkı Dizisinin Çekim Tarihi ve Yeri Belli Oldu