in ,

Blue Lock’ın 2. Sezonu Resmen Onaylandı ve Nagi Odaklı Anime Filmi Duyuruldu

Blue Lock 2. sezon onayı aldı. Popüler spor animesinin sevilen karakteri Nagi’ye odaklanan bir filmin hazırlıklarına başlandı.

Blue Lock 2. Sezon Onayı Aldı ve Yeni Anime Filmi Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Blue Lock 2. sezon onayını, ilk sezon finalinden çok kısa bir süre sonra almayı başardı. Spor animesi ayrıca Seishiro Nagi’ye odaklanan bir film ile beyaz perdeye taşınıyor.

Japonya’da son dönemlerin en başarılı spor, daha doğrusu futbol odaklı animelerinden biri olan Blue Lock, başarılı bir ilk sezonun ardından dün yayınlanan 24. bölümle final verdi. Şimdi de hayranların tahmin ettiği şey oldu ve 8bit Stüdyosu tarafından hazırlanan anime serisi 2. sezon onayını aldı. Üstelik bu onayın yanı sıra Blue Lock: Episode Nagi bir spin-off film duyurusu da geldi.

Yeni film, başlığından da anlaşıldığı üzere Nagi Seishiro’nun Blue Lock tesisine girdikten sonra olaylara bakış açısını takip edecek ve hikâyeyi bir de karakterin gözünden anlatacak. Ancak şu an için her iki projenin de belirlenmiş bir çıkış tarihi bulunmuyor.

- Reklam -

Blue Lock 2. sezon onayı ve yeni anime filmi

Yeni sezon duyurusu 15 saniyelik kısa bir tanıtım fragmanı ile geldi. Görütüler, tesiste yarışan karakterleri içeriyor ve çok kısa şekilde neden orada olduklarını anlatıyorlar. Teaser, Attack on Titan’da Levi’yi de sesiyle hayat veren Hiroshi Kamiya tarafından seslendirilen, mücadelenin orkestratörü Jinpachi Ego’nun uğursuz bir görünümüyle sona erdi.

Yayınlanan tanıtıma hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Blue Lock 2. Sezon Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(Videoya YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kota Sannomiya, aynı adlı manga yan ürününe dayanan Episode Nagi filminin senaryosunu kaleme alıyor. Film, serinin bakış açısını uyuşuk ama dahi oyuncuya çeviriyor ve V Takımının, turnuvanın ilk aşamalarında elde ettiği galibiyetleri detaylandırıyor.

- Reklam -

Blue Lock, takım çalışmasından ziyade tek başına rekabete odaklanan bir spor animesi. Muneyuki Kaneshiro tarafından yazılan ve Yosuke Nomura tarafından çizilen orijinal manga, Ağustos 2018’de serileştirilmeye başlandı ve hâlâ devam ediyor. The Irregular at Magic High School, Tokyo Ravens, Encouragement of Climb: Next Summit ve That Time I Got Reincarnated As a Slime gibi yapımlarıyla tanınan 8bit Stüdyosu yeni sezonu da hazırlayacak.

Blue Lock: Episode Nagi

Blue Lock Ne Anlatıyor? Konusu Ne?

Seri, hırslı bir genç futbolcu olan Yoichi Isagi’nin hikâyesine odaklanıyor. Isagi, hayalindeki profesyonel futbolu oynamak için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bir gün, çılgın Jinpachi Ego tarafından yönetilen Blue Lock adlı tartışmalı bir deney için seçilir. Bu deney, genç futbolcuların yeteneklerini geliştirmek için genç oyuncuları ileri düzey bir tesise kilitlemekte ve onlardan dünyanın en iyi forvet oyuncusunu yaratmak için yarıştırmaktadır. Ancak bu yüksek riskli yarışmada sadece bir kazanan olacaktır ve başarısız olanların hayalleri tamamen sona erecektir. Ayrıca, milli takımda oynama şansları da yasaklanacaktır. Yoichi Isagi, Blue Lock’ın zorlu eğitim sistemi ile başa çıkmak için tüm yeteneklerini kullanacaktır.

İlk sezon izleyiciler ve eleştirmenler tarafından iyi karşılandı, bencil oyun ve egoya odaklanması onu anime spor türünün tipik takım merkezli şovlarından ayırdı.

Blue Lock’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Dizinin 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Crunchyroll

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Kayıp Rıhtım Okur Anketi Oylaması Başladı

2022 Kayıp Rıhtım Okur Anketi’nde Oylama Başladı: Yılın EN’lerini Seçiyoruz

Köksal Engür Hayatını Kaybetti: Usta Sanatçıya Veda

Oyuncu Köksal Engür Yaşamını Yitirdi: Leyla ile Mecnun’un Ak Sakallı Dede’sine Veda…