in

Bob Odenkirk, Better Call Saul Setinde Fenalaşarak Hastaneye Kaldırıldı [GÜNCELLEME]

Bob Odenkirk sette fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde Saul Goodman’ı canlandıran aktörün durumu belirsizliğini koruyor.

Bob Odenkirk hastane Saul Goodman
- Reklam -
- Reklam -

Bob Odenkirk sette fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp nedenli bir rahatsızlık yaşadığı öğrenilen ABD’li oyuncunun durumu şu an için belirsizliğini koruyor.

Breaking Bad dizisinin spin-off yapımı Better Call Saul, bu senenin başında başladıkları 6. ve final sezonunun çekimlerini kötü bir haberle yarım bırakmak zorunda kaldı. Bu çarşamba günü ABD’nin New Mexico eyaletinde yapılan çekimler sırasında aniden yere yığılan Bob Odenkirk, sette büyük korku yarattı. Set ekibi tarafından hemen ambulans çağırıldı ve oyuncu hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Odenkirk’ün durumu hakkında açıklama yapılmadı. Rahatsızlığının nedeni için ise kalp gösterildi.

58 yaşındaki oyuncu Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde düzenbaz bir avukat olan Saul Goodman karakterini canlandırmakta. Spin-off dizisinde Saul Goodman’ın neler yaşayarak güçlü bir avukat olduğunu izleme fırsatı bulmuştuk. Better Call Saul dizisindeki rolü Ondekirk’e en iyi erkek televizyon dizi aktörü dâhil dört Altın Küre adaylığını getirmişti. Ünlü oyuncunun aynı zamanda dört farklı dalda Emmy adaylığı da bulunuyor.

- Reklam -

Bob Odenkirk “Nobody” Filminde Başrol Oynamıştı

Kariyerine çeşitli komedi programlarında yazarlık yapan Bob Odenkirk ilk olarak 90’lı yıllarda David Cross ile birlikte yapımcılığını üstlendiği Mr. Show ile kendisini göstermişti. Douglas Adams’ın BBC radyo komedisinin televizyon uyarlaması olarak görülen yapım HBO’da yayınlanmış ve oldukça dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu daha sonrasında Melvin Goes to Dinner, Let’s Go to Prison ve The Brothers Solomon gibi komedi filmlerinin yönetmenliğini de yapmıştı. Fakat Odenkirk’ün televizyon kariyeri boyunca adından en çok söz ettiren iş ise 2009 ve 2013 yılları arasında bir ceza avukatı olan Saul Goodman’ı canlandırdığı Breaking Bad dizisi oldu.

bob odenkirk hastane breaking bad

Daha sonrasında kendi spin-off dizisine kavuşan Odenkirk’ü 2015 tarihinden beri Saul Goodman rolünde izliyoruz. Ayrıca televizyon dünyası dışında, 2020 yılında yayınlanan Nobody filminin başrolünü üstlenerek beyaz perde de adından söz ettirmeyi başarmıştı.

13 bölümlük final sezonu çekimlerine devam eden seri, izleyiciler tarafından Breaking Bad ruhunu devam ettirmesi ve akıcı hikâyesiyle oldukça beğenilmişti. Ünlü oyuncu sağlığına kavuşana kadar çekimlerine ara verilen yapımın 2022 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

- Reklam -

Bob Odenkirk’ün sağlık durumuna dair yapılan bir açıklama ise bulunmuyor.

Oyuncunun Sağlık Durumu Hakkında Yeni Detaylar Geldi

GÜNCELLEME: Oyuncunun sağlık durumu hakkındaki ilk açıklama, aktörün oğlu Nate Odenkirk’ten geldi. Nate, babasının durumunun iyi olacağını ifade etti. Odenkirk’ün ekibi de oyuncunun durumunun kontrol altına alındığını doğruladı. Aktör, dizi çekimleri sırasında kalp ile ilgili yaşadığı rahatsızlık sonucunda Albuquerque’de hastaneye kaldırılmıştı.

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Umarım bir şey olmaz ya. :frowning: Ciddi bir hastalığı olmasa bari. 58 yaşında bir adama göre çok yorucu işler yapıyor. Özellikle de Nobody filmi çok yorucu olmuştur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Parable of the Sower Octavia E. Butler

Octavia E. Butler’ın Parable of the Sower Romanı A24 Filmi Oluyor: Yönetmen Belli Oldu

Gılgamış Destanı Rüya Tableti Irak

Tarihin En Eski Destanlarından Gılgamış’ın Rüya Tableti Kaçırıldığı Irak Topraklarına Dönüyor