in ,

“Better Call Saul” Yıldızı Bob Odenkirk, Marvel Evrenine Dahil Olabilir

Marvel, Better Call Saul’un yıldız oyuncusu Bob Odenkirk’ü evrende kilit bir rol üstlenmek üzere bünyesine katmak istiyor.

bob odenkirk wonder man marvel
- Reklam -
- Reklam -

Bob Odenkirk, Marvel evrenine dahil olabilir. Better Call Saul’un yıldız aktörüyle Wonder Man dizisi için görüşmelerin başladığı öne sürülüyor.

Marvel evrenine Breaking Bad yıldızı takviyesi gelebilir. Better Call Saul dizisinde Jimmy McGill ve Saul Goodman performanslarıyla dizi tarihine geçen Bob Odenkirk’ün, Marvel’da kilit bir rolü üstlenmek için Disney’le görüştüğü iddia edildi.

Beşinci fazı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Marvel Studios, evreni genişletmeye devam ediyor. Yeni diziler ve filmlerle çizgi roman karakterlerini ekrana ve perdeye taşıyan dev çizgi roman şirketi, sektörün başarılı isimlerini de ekibine çekmek istiyor.

- Reklam -

İddialara göre stüdyonun çalışmak istediği bir diğer isim Bob Odenkirk. Better Call Saul ve Breaking Bad ile adını tüm dünyaya duyuran sanatçı, yeni açıklanan Wonder Man dizisinde yer alabilir. Henüz Marvel tarafından resmi bir açıklama gelmese de Odenkirk’ün isminin dizi kadrosu için iki haftadır konuşulduğu söyleniyor.

bob odenkirk wonder man marvel evreni

Bununla birlikte ünlü oyuncunun dizide Wonder Man’in Hollywood’da menajerlik yapan Neal Saroyan karakterini canlandıracağı öne sürülüyor.

Bob Odenkirk, Marvel Studios İmzalı “Wonder Man” Dizisinde Yer Alabilir

Spider-Man ya da Captain America gibi geniş kitleler tarafından tanınmasa da Avengers West Coast ekibinin üyesi olan Wonder Man, ya da diğer bilinen ismiyle Simon Williams, uzun süredir Marvel çizgi romanlarında boy gösteriyor.

1964 yılında ilk etapta süper kötü olarak yer alan sonrasında bir kahramana dönüşen Williams, Avengers ekibine yardım etmişti. Williams’ın Baron Zemo tarafından Masters of Evil ekibinin bir parçası olarak başlayan yolculuğu daha sonrasında kahraman olarak devam etti.

- Reklam -

Zemo’nun kendisine verdiği “iyonik partiküller” sayesinde insanüstü bir güce, dayanıklılığa ve sahip olduğu jetpack ile uçabilme gücüne erişen kahraman, televizyon dünyasına aktarılabilecek dikkat çekici özelliklere sahip.

bob odenkirk wonder man dizi marvel

Bob Odenkirk’ün canlandıracağı söylenen Neal Saroyan karakteri ise 1991 yılında çizgi roman sayfalarında boy göstermişti. O dönemde çizgi romanların Hollywood eleştirilerini üstlenen karakter alaycı ve üç kâğıtçı bir profil çizmişti. Dolayısıyla Bob Odenkirk, Wonder Man yapımında yer alırsa Saul Goodman karakterine paralel bir rol üstlenmiş olacak.

Disney Plus platformunda yayınlanacak Wonder Man dizisine dair yönetici ya da yapımcılar tarafından yapılan resmi bir açıklama ise henüz yok. Ancak kaynaklar dizinin çekimlerine en erken önümüzdeki yıl başlayacağını iddia ediyor.

Siz Bob Odenkirk’ün Marvel evrenine katılması ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İstanbul Tanrıları: Laplace’ın Son Şeytanı – Gökcan Şahin - Yazarının Kaleminden

Gökcan Şahin: “Anlatım Şekli ve Hızıyla İstanbul Tanrıları, Çizgi Roman Kültüründen Esintiler Taşıyor”

wbd harry potter suparman filmleri

WBD CEO’su, Harry Potter ve Superman Gibi Franchise’lara Odaklanacaklarını Açıkladı