in

Bozkır 2. Sezon Hazırlıkları Sürüyor: BluTV’nin Polisiye Dizisi Geri Dönecek

Bozkır 2. sezon hazırlıkları devam ediyor. BluTV’de yayınlanan polisiye dizisinin yeni bölümlerine dair senarist Levent Cantek’ten dikkat çeken açıklamalar geldi.

bozkır 2. sezon
- Reklam -

Bozkır 2. sezon ile geri dönecek. BluTV ekranlarında yayınlanan polisiye dizisi şu anda senaryo aşamasında. Maceranın yaratıcısı Levent Cantek, yeni sezona dair bilgiler paylaştı.

İlk sezonu 2018 yılının sonunda ekranlara gelen Bozkır, toplamda 10 bölüm sürmüştü. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi İnternet Dizisi dalında aday olan Bozkır’ın oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Altan Erkekli, Merve Çağıran ve Sermet Yeşil gibi oyuncular yer almıştı.

2020’nin sonunda 2. sezon için onayını alan Bozkır’dan yeni detaylar geldi. Bir dönem İletişim Yayınları’nda sürdürdüğü editörlüğü; 1951, Emanet Şehir ve Dumankara çizgi romanları; Mor Menekşeler, Eski Hikâye ve Yeşilçam yapımlarının senaryoları ile tanınan Levent Cantek yeni sezona dair bilgiler verdi.

- Reklam -

Cantek ve BluTV iş birliğinin uzun soluklu olacağı 2019’da imzalanan anlaşma ile kesinlik kazanmıştı. Cantek de sosyal medya hesabı üzerinden hem Bozkır’ın devamına hem de sıradaki projelerine dair gelişmeleri aktardı.

Bozkır 2. Sezon Çekimleri 2022 Yılının Yaz Mevsiminde Başlayacak

Levent Cantek, paylaştığı gönderide Bozkır’ın genel hikâyesini tamamladığını, senaryo üzerine çalışmayı sürdürdüğünü açıkladı. Yapımın çekimleri ise 2022 yılının yaz mevsiminde başlayacak. Toplamda 8 bölüm sürecek 2. sezonda, Cantek de bazı bölümlerde yönetmen koltuğuna geçen isim olacak. İlk sezondaki bütün bölümler Bahadır İnce tarafından yönetilmişti.

bozkir 2 sezon bölümleri

Cantek, Bozkır sonrasında Sunset Film ile birlikte Dârülbedâyi’nin ilk oyuncularından Otello Kamil’in hayatını anlatan bir yapıma odaklanacak.

Yazarın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

- Reklam -

“Soranlar için duyurayım, Blutv Bozkır ikinci sezon için çalışıyorum, genel hikayesi bitti, sekiz bölüm olacak, bir terslik olmazsa diyelim, kasım ayı başında senaryoyu bitireceğim… Dizinin çekimleri önümüzdeki yaz olacak gibi duruyor.

“Bozkır ikinci sezonda benim için yeni ve zor bir işe kalkışıyorum. Çekim sürecinin tamamında yer alacağım ve bazı bölümlerde yönetmenlik de yapacağım. Heyecanlıyım.

“Bozkır Sezon 2 senaryo yazımı bittikten sonra Yeşilçam da birlikte çalıştığım Sunset Film ile yeni bir dönem işi için sözleşme imzaladım. Dârülbedâyi’nin ilk oyuncularından Otello Kamil in hayatı hakkında sekiz bölümlük bir dizi olacak.

“Otello Kamil global dijital platformlardan birinde yayımlanacak, şu an basın taraması ve araştırma safhası sürüyor, çalışıyoruz. Senaryo yazımının Mart ayı sonunda tamamlamayı amaçlıyorum. Umarım hem sözümü tutar hem de bana güvenenleri mahcup etmem…

“Sonrasında Bozkır çekimleri için Eylül ayına kadar kapanacağım. Senarist olarak “daha da sonrasında” içimden geçen entrikalı, muammalı bir serüven hikayesi yazmak, bakalım, hayat bu, yazarsam güzel olur. Böyleyken böyle.”

Siz Bozkır’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni bölümlerden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    İlk sezondan 3 bölüm izledim, güzel diziymiş.

  2. Avatar for alper alper dedi ki:

    6 bölüm izledim, bu kadar detayı nereye bağlayacaklar merak ediyorum.

    Jenerik müziği de çok güzelmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Carpenter filmleri

John Carpenter’ın Bilimkurgu ve Korku Sinemasında İz Bırakan 10 Filmi

Alice: Asylum 3 senaryo

Alice: Asylum Geliyor – Alice Harikalar Diyarında’nın Korku Uyarlaması Oyununda 3. Adım