in

Bran Stark “Game of Thrones” Finalini Şaka Sanmış!

Game of Thrones oyuncularından Bran Stark’ı canlandıran aktör Isaac Hempstead-Wright, dizinin finalini ilk okuduğunda bunun güzel bir şaka olduğunu düşünmüş!

Bran Stark Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Üstümüzden bir Game of Thrones fırtınası geçti. 2011’den bu yana onunla yatıp kalkan hayran sayısı azımsanamayacak kadar çok. Geçtiğimiz günlerde final yapan dizi sonrası tartışmalar da aldı başını gitti. Üstelik sadece son bölümüyle değil bütün sezonuyla topa tutulan bir kapanış oldu.

Haberin bundan sonrasında hâlâ finali izlememiş olanlar varsa spoiler içereceğini söyleyelim.

8 sezon ve 73 bölümün ardından Westeros’un kralı Bran Stark oldu. Sızan senaryonun bir bir doğru çıkmasıyla bu son aslında çoğu hayran için şaşırtıcı değildi. Ancak yine de insanların öfkelenmesine engel olamadı.

- Reklam -

Dizide Bran Stark karakterini canlandıran Isaac Hempstead-Wright bile bu olayı şaşkınlıkla karşılayanlardan. Öyle ki kendisi EW için verdiği söyleşide bu finalin bir şaka olduğunu zannettiğini açık açık ifade ediyor.

20 yaşındaki oyuncu şöyle konuşuyor:

- Reklam -

‘Herkes Mutlu Olmayacak

“Herkes mutlu olmayacak. Bu kadar popüler bir seriyi bazılarını kızdırmadan bitirmek mümkün değil. Kimsenin hikayeyi tahmin edebileceğini sanmıyorum ve bu da zaten umabileceğiniz en önemli şey. Millet kızacak. Kalpler kırılacak. George R.R. Martin’in de niyetlendiği gibi bu epik hikâyeye yarışır acı tatlı bir son olacak.”

‘Güzel şakaydı…’

“Son bölümde Dragonpit’e geldiğim vakit insanlar ‘Bran’e ne dersiniz?’ dediklerinde kalkıp odada iki tur attım. Bu senaryonun şaka olduğunu, senaristlerin tüm oyunculara kendilerinin Demir Taht’a geçtikleri alternatif birer senaryo verdiklerini düşündüm. ‘Evet, güzel şakaydı gençler… Bir dakika! Gerçek mi bu?!’
Bran Stark GoT

Bununla birlikte güzel bir ölüm hayal ettiğini de ekliyor oyuncu:
“Ölmeyi de istiyordum hani. Kafamın falan patladığı güzel bir ölüm sahnesi istiyordum.”
Bran karakteri için, “Aslında gerçekten iyi bir kral olurdu,” diye de ekliyor Hempstead-Wright.
“Aynı zamanda Bran ile tartışmaya da giremezsiniz. ‘Yok öyle değil, her şeyi biliyorum,’ falan der.”
Açıkçası, ne yalan söyleyelim Wring, şaka sanmak konusunda hiç de yalnız olmadığın bir sır değil. Keşke bütün sezon bir şaka olsaydı, diyecek 1 milyondan fazla insanın bulunduğu da bir başka gerçek.

Isaac Hempstead-Wright’ın açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncu şaşırmakta haklı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!


Game of Thrones Finali Nasıldı? [TARTIŞMA]

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for patriotic patriotic dedi ki:

    Valla biz de…

  2. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    20 karakterden az yazmışsın. :grin: Nasıl oluyor ya…:thinking::sweat_smile:

  3. Avatar for patriotic patriotic dedi ki:

    Paralı hesap benim ahahhdjf Nokta koydum sürekli, kendi silmiş. Tesadüfen öğrenmiş oldum şu an hahah

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Cısss. Bunlar hep cıss şeyler. Denemeyin, denetmeyin. Örnek olmayın. Sonra vay efendim neden forum çalışmıyor? Çalışmaz tabii. :grimacing::buyucu::hanci:

  5. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Tek kelime yazınca kabul etmiyor ama. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

danny devito wolverine

“Danny DeVito ‘Wolverine’ Olsun!” İmza Kampanyası Hızla Büyüyor

Amazon

Amazon, Çalışanlarının Moralini Video Oyunlarla Yükseltecek!