in ,

Brave New World Uyarlamasından İlk Fragman

Brave New World dizisinden ilk fragman yayınlandı. Aldous Huxley’nin aynı adlı distopik eserinden uyarlanan yapım bu yıl içerisinde yayınlanacak.

Brave New World Cesur Yeni Dünya fragman NBC Peacock
- Reklam -
- Reklam -

Aldous Huxley’nin kült eserinden uyarlanan ve merakla beklenen yeni Brave New World (Cesur Yeni Dünya) dizi uyarlamasından ilk fragman yayınlandı.

NBC’nin yeni çevrimiçi platformu Peacock için hazırlanan dizi, Kara Dörtleme arasında da yer alan Huxley’in meşhur distopyası Cesur Yeni Dünya’dan uyarlandı. Diziden gelen kısa fragman, toplumun katı hiyerarşiler halinde düzene alındığını ve uyuşturucu kokteylleri ile kontrol altında tutulduğu fütüristik distopya serisine ilk bakış atmamızı sağlıyor.

Yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Brave New World 1. Sezon Toplamda 9 Bölüm Olacak

Diziye yer alan oyunculardan John karakterini canlandıran isim Solo: A Star Wars Story’den tanıdığımız Alden Ehrenreich. Kendisine eşlik eden isimler arasında Jessica Brown Findlay (Harlots), Bernard Marx karakteriyle Harry Lloyd (Legion), Wilhelmina “Helm” Watson rolüyle Hannah John-Kamen (Ant Man and the Wasp) ve Demi Moore bulunuyor. Dizi senaristleri ise David Wiener (Homecoming), Grant Morrison (Happy!) ve Brian Taylor (Happy!, Crank).

Cesur Yeni Dünya daha önce de uyarlamaları yapılan bir eser. 80’li yıllarda iki farklı film hazırlandı. Bunlardan ilki 1980 yılında Burt Brinckerhoff’tan ikincisi de 1988’te 1988’de Leslie Libman ve Larry Williams tarafından yapıldı. Yıllar sonra yeni bir uyarlama daha geleceği ve yönetmenliğini Ridley Scott’ın üstleneceği, başrolünde de Alden Ehrenreich’nun oynayacağı söylendi. Ancak bu hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Brave New World fragman

Aslında şu an ilk fragmanını izlediğimiz ve NBC’nin çevrimiçi platformu Peacock’ta yayınanacak dizinin çıkış macerası 2015 yılına dayanıyor. O tarihlerde Syfy Kanalı diziyi geliştirmek adına bazı adımlar attı. Ancak yıllarca süren belirsiz süreç sonucunda proje rafa kaldırıldı ve senaryo üstünde çalışan ekip USA Newtork ile anlaştı. Sonunda seri NBC’ye döndü ve şirket yeni çevrimiçi hizmeti için düğmeye bastı.

- Reklam -

Peki Brave New World 1. Sezon ne zaman izlenebilir olacak? Yayınlanan ilk fragman dizinin bu yıl içerisinde yayında olacağını belirtse de tam tarih vermiyor. Ancak ikinci fragmanda yayın tarihini öğrenebiliyoruz.

Brave New World fragman

Cesur Yeni Dünya uyarlaması için sunulan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce kitabı ekrana yansıtabilecekler mi? İlk yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Star Wars: The Clone Wars Finali The Mandalorian ile Bağlanabilir

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for aeglos aeglos dedi ki:

    Kitaba çok benziyor, iyi bir iş çıkacak gibi duruyor.

  2. Avatar for Beowulf Beowulf dedi ki:

    Baya eski bir projeymiş, uzun süre ertelenen işlerin potansiyeli hep düşüyor bunda olmaz umarım

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avrupa Mimarisi

Avrupa Mimarisi: Görmeniz Gereken Sıra Dışı ve Eşsiz 15 Yapı

Antarktika ve Avustralasya Bölgesinin 10 Efsanevi Canavarı

Antarktika ve Avustralasya Bölgesinin 10 Efsanevi Canavarı