in ,

Netflix’in Rekorlar Kıran Dizisi Bridgerton’dan 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Bridgerton 2. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Bridgerton 2. Sezon Fragmanı izle netflix
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in resmi rakamlara göre en çok izlenen ikinci dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmek üzere.

Amerikalı çoksatar roman yazarı Julia Quinn’in aynı adlı serisinden uyarlanan dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu 2020’de izleyicilerle buluşmuştu. Yapım kısa zamanda platformun en çok izlenen dizisi olarak rekor kırmıştı. İlk ayında 82 milyon evde izlenen yapım, The Witcher’ı tahtından etmişti. Güney Kore yapımı Squid Game gelene kadar da liderlik koltuğunu elinden bırakmamıştı.

Ulaştığı geniş kitleyle birlikte 3. ve 4. sezon onaylarını da gecikmeden alan yapım 2. sezonu ile geri dönmeye çok yakın.

- Reklam -

Grey’s Anatomy, Scandal ve Seattle Grave ile tanınan Chris Van Dusen’ın yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi 1813 yılında geçiyor. Yapım, Bridgerton Ailesi’nin gözünden Regency dönemi İngiltere’sinin zenginlik, şehvet ve ihanet dolu arka planını konu alıyor.

Bridgerton 2. Sezon Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Çıkış tarihi geçen aralıkta duyurulan yapımdan yeni fragman paylaşıldı. Fragman tanıtımında şu ifadelere yer verildi:

“Görev, kalbin gerçek arzusuyla çelişirse ne olur? Büyük bir skandal kaçınılmaz olur.”

Dizinin oyuncu kadrosunda Phoebe Dynevor, Rege-Jean Page, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey, Julie Andrews, Harriet Cains, Bessie Carter, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Luke NEwton, Luke Thompson, Will Tilston ve Polly Walker gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yeni sezonu, Anthony ve Kate’in birbirlerine düşmanken nasıl birer âşığa dönüşeceğine odaklanacak. Yasak aşklar, Bridgertonlar için bir skandala dönüşecek. Yeni sezonda Lady Whistledown’ın gerçek kimliği de ortaya çıkıyor.

- Reklam -

Serinin 2. sezonu Tom Verica, Tricia Brock ve Alex Pillai tarafından yönetildi.

8 bölümden oluşacak Bridgerton 2. sezon 25 Mart 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Bridgerton 2 sezon fragman netflix

Julia Quinn’in 35 dile tercüme edilen Bridgerton kitapları Türkçeye Epsilon Yayınevi tarafından kazandırılmıştı. Serinin dilimizde yayınlanan romanları şu şekilde: Yüreğe Söz Geçmiyor, En Çok Beni Sev, Son Söz Aşkın, Rüyalar Gerçek Olsa, Sonsuz Sevgilerimle, Sana Muhtacım, Öpüşünde Saklı ve Biz Evleniyoruz. Bazı yan kitaplar dışında serinin Türkçedeki macerası tamamlanmış durumda.

Yeni sezondan sizin beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hiyeroglif Masallar - Horace Walpole

Gotik Romanın Kurucusu Horace Walpole’dan “Hiyeroglif Masallar”

obi-wan kenobi dizisi ilk bakış görselleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinden İlk Bakış Görselleri Yayınlandı