in

İzlenme Rekorları Kıran Bridgerton Dizisi 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı

Bridgerton 3. sezon ve 4. sezon onayını birlikte aldı. Netflix’in rekorlar kıran yapımı yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bridgerton 3. sezon ve 4. sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton 3. ve 4. sezon onaylarını aynı anda aldı. Netflix, 2. sezonu beklenen diziye şimdiden iki yeni sezon daha ekledi.

Chris Van Dusen’ın yaratıcılığını ve Shonda Rhimes’ın yapımcılığını üstlendiği, Julia Quinn’in popüler romanlarına dayanan Bridgerton, Netflix için rekor derecede iyi bir izleyici kitlesine ulaştı. Haliyle dijital yayın devi, Quinn’in romanlarının modelini takip ederek Bridgerton ailesinin bir sonraki üyesinin hikâyesi için bu yılın başında yeşil ışık yaktı. Böylece 2. sezon çalışmaları zaman kaybetmeden başlamış oldu.

Dizinin merakla beklenen ikinci adımında Jonathan Bailey’nin canlandırdığı Anthony Bridgerton sahnenin merkezinde olacak ve Simone Ashley, roman serisindeki Kate Sheffield karakterine dayanan sevgilisi Kate Sharma rolünü üstlenecek. Maalesef Regé-Jean Page, 2. sezonda yer almayacağını açıklamıştı. Oyuncunun bu kararı karakterin oynayacağı rolün küçüklüğü nedeniyle aldığı bildirildi. Bu haber birçok hayranı hayal kırıklığına uğratmış olsa da, 2. sezonun Netflix için hâlâ başarılı olacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Bridgerton 3. Sezon Öncesi 2. Sezon Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Bridgerton 2. sezon

Hayranlar henüz dizinin 2. sezonunu beklerken sürpriz yeni sezon onayları geldi. Deadline’ın haberine göre Netflix, Bridgerton’ın 3. ve 4. sezon onayını aynı anda verdi. Duyuru sonrası açıklamada bulunan Shonda Rhimes, bunun hem Quinn’in romanlarının kalitesine hem de dizideki tüm ekibe güven veren bir kredi olduğunu söyledi.

“Julia Quinn’in nefis Bridgerton serisini ilk okuduğumdan beri, bunların bir izleyici kitlesini büyüleyecek hikâyeler olduğunu biliyordum. Ancak bu uyarlamanın evrimi, ekipteki herkesin önemli katkısı olmadan başarılı olamazdı.”

- Reklam -

Shonda Rhimes özellikle Grey’s Anatomy, Scandal, Private Practice ve Gilded Lilys gibi yapımlarla son yıllarda adından sıkça söz ettiren bir isim. Netflix, 2017 yılında Rhimes ile 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamış ve hatta bu bilgi sektörde oldukça ses getirmişti. Dijital yayın devinin ödediği rakamın akış hizmetleri arasında artan rekabet çağında içeriğinin kalitesini iyileştirmeye kararlı olduğu için bir niyet beyanı olarak görülüyordu. Rhimes’ın Netflix için ilk yapımı olan Bridgerton’ın ilk sezon da bunun sağlam bir yatırım olduğunu kanıtladı.

Peki ya siz Bridgerton’ın iki sezon onayını birlikte alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mezun Cinayetleri - Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi’den Polisiye Roman: “Mezun Cinayetleri”

Elite 4. sezon yayın tarihi fragman

Elite 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: Netflix Dizisinden Yeni Fragman