in

Kraliçe Charlotte’u Konu Alan Bridgerton Spin-off Dizisi Geliyor: Başroller Belli Oldu

Bridgerton spin-off dizisi geliştirilme aşamasında. Netflix’in popüler serisi, Kraliçe Charlotte’u konu alacak yeni bir yan seri ile evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Bridgerton spin-off kraliçe Charlotte netflix
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton spin-off dizisi duyuruldu. Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında bulunan serinin evreni, Kraliçe Charlotte’a odaklanacak yeni bir yapımla evrenini genişletecek. Yapımın başrolleri de belli olmuş durumda.

Geçen çarşamba günü Netflix, yeni bir Bridgerton spin-off çalışmalarına başladığını duyurdu. Platform dizi için oyuncu kadrosunu toplamaya da başladı. Kraliçe Charlotte hakkında olacağı tahmin edilen yapımda India Amarteifio genç Charlotte’a hayat verecek. Kral 3. George’u ise Corey Mylchreest oynayacak.

Netflix bünyesinde 2. sezon çıkışını yapan ünlü dizi Bridgerton en çok izlenen sıralamasında yeniden birincilik koltuğunda. Dijital yayın platformu ise dizinin bu başarısını yeni bir spin-off yapım ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Serinin ilgi çeken karakterleri arasında yer alan ve orijinal dizide Golda Rosheuvel tarafından canlandırılan Kraliçe Charlotte yeni dizinin merkezinde yer alacak.

- Reklam -
India Amarteifio
India Amarteifio

Genç Charlotte’un Kral 3. George ile evlenmesi oldukça etkileyici ve sosyal yapıyı değiştiren bir dönüm noktası olarak görülüyordu. Dolayısıyla bu çalkantılı aşk hikayesini televizyon ekranına taşıyacak yapım, izlenme rekorları kıran Bridgerton dizisi ile birçok açıdan benzerlikler taşıyacak. Bununla birlikte dizide Lady Danbury ve Violet gibi karakterlerin de gençlikleri ele alınacak.

Bridgerton Spin-Off Dizisi Oyuncu Kadrosunu Şekillendiriyor

Dizinin açıklanan ilk kadrosunda yer alan isimler ise ilgi çekici. Genç George rolünde Corey Mylchreest yer alırken Game of Thrones dizisi ile tanınan Michelle Fairley ise annesi Prenses Augusta’yı canlandıracak.

Kadroda açıklanan diğer isimler ise genç Brimsley rolünde Sam Clemmett, Lord Bute rolünde Richard Cunningham, Adolphus rolünde Tunji Kasim, Royal Doctor rolünde Rob Maloney, Lord Danbury rolünde Cyril Nri ve Bridgerton rolünü tekrar canlandıran Hugh Sachs yer alıyor.

Öte yandan Squid Game’in yakaladığı geniş izleyici kitlesinden sonra izlenme sayılarında ikinciliğe düşen dönem draması 2. sezonu ile yeniden yükselişe geçmeyi başardı. Julia Quinn’in aynı isimli roman serisinden uyarlanan 8 bölümlük ilk sezon 2020 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Bridgerton spin-off kraliçe Charlotte

- Reklam -

Uzun süre geçmeden dizinin 1. ve 2. sezonlarının yakaladığı bu inanılmaz başarı sonrası Netflix dizinin gelecek sezonlarına da şimdiden yeşil ışık yaktı.

Diğer taraftan orijinal Bridgerton dizisinin oyuncu kadrosunda Phoebe Dynevor, Rege-Jean Page, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey, Julie Andrews, Harriet Cains, Bessie Carter, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Luke NEwton, Luke Thompson, Will Tilston ve Polly Walker gibi isimler yer alıyor.

Bridgerton’ın Kraliçe Charlotte’u konu alacak spin-off dizisinin isim ve yayın tarihi gibi ayrıntıları ise henüz netlik kazanmadı.

Siz Bridgerton dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yamyamlık tarihi köken

Yamyamlığın Kökeni Tahmin Edilenden Milyonlarca Yıl Öncesine Dayanıyor

jim carrey - will smith açıklaması

Jim Carrey: “Will Smith Tutuklanmalıydı”