in

Brooklyn Nine-Nine Kısaltılmış 8. Sezonuyla Final Yapacak

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Sevilen komedi polisiye dizisinin yeni sezonu 10 bölümden oluşacak.

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon final
- Reklam -
- Reklam -

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon ile bu kez gerçekten final yapmaya hazırlanıyor. En sevilen New York karakoluna 10 bölümlük 8. sezon ile veda edilecek.

Brooklyn Nine-Nine yayın hayatına 2013’te Fox kanalında başlamıştı ve beş sezonun ardından iptal edilmişti. Hayranlar internette oluşturdukları yoğun bir gündemle diziyi 48 saat içerisinde diriltmişti ve 6. sezonun NBC’de yayınlanacağı duyuruldu. 7. sezon geçen senenin Nisan ayında final yaptı ve dizi o zamandan beri belirsizliklerin içindeydi.

Dedektif Jake Peralta ve ekibinin geçici olarak kurulan bir karakolda geçirdikleri süre, dizinin uygulayıcı yapımcısı Dan Goor’dan gelen bir metinle sona erdi.

- Reklam -

“NBC ve Universal Television’a karakterlerimiz ve hayranlarımızın hak ettiği sonu verme şansını tanıdıkları için çok müteşekkirim.

Mike Schur’la birlikte Andy’e diziyi anlattığımızda “Ben varım ama bu hikâyeyi tam olarak 153 bölümde anlatmamız gerekir.” demişti. Düşününce çok tuhaf, çünkü bizim de aklımızdan geçen bölüm sayısı buydu.

Sekiz sezon boyunca bu harika kadro ve çekim ekibiyle çalıştığım için çok şanslı hissediyorum. Sadece sektördeki en yetenekli kişiler değiller, yanlarındayken ailemle birlikteymiş gibi hissettiğim gerçekten güzel insanlar. Hepsinden de önemlisi, dünyadaki en iyi hayranlara sahip olduğumuz için şanslı hissediyorum. Bizi iptal edilmekten kurtardılar ve diziyi izlerken hissettiklerinden çok daha büyük bir mutluluk yaşattılar.

Diziyi bitirmek zor bir karardı fakat karakterlerimizi, hikâyemizi ve hayranlarımızı memnun etmenin en iyi yolunun bu olduğunu düşündük. Kiminiz bu kadar kısa sürede bittiği için hayal kırıklığına uğrayacaksınız biliyorum ama ben bu kadar uzun sürdüğü için bile minnettarım. Seks kasetimin başlığı.”

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Final

- Reklam -

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Öncesi de İptalin Eşiğinden Dönmüştü

Dizinin resmi Twitter hesabının attığı Tweet’te dizinin yeni sezonuyla ilgili ilk ipucu da bulunuyor:

“Eğer son seferimize çıkıyorsak, şanımıza yakışır şekilde yapalım.”

2020 sonbaharında yayınlanması planlanan 8. sezon önce Koronavirüs salgını yüzünden çekilemedi sonrasında da yaz aylarında gerçekleşen Black Lives Matter eylemleri sonucunda yeni sezonun senaryosunda değişikliklere gidildi. Böylece yeni bölümlerin en erken 2021 sonbaharında yayınlanacağı duyuruldu.

Bütün bu sorunların ardından dizinin 8. sezonunun 2021’de yayınlanacağı kesinleştiyse de; ne oyuncu kadrosundan ne de yazar ekibinden kimse finalden bahsetmişti.

Siz Nine-Nine’a böyle aniden veda edecek olmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: TV Line

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Boneca Boneca dedi ki:

    Brooklyn Nine-Nine geç keşfettiğim ama çok sevdiğim bir diziydi. Biteceği için üzülsem de planlanmış bir sezonla sonlandırılacak olmasına sevindim. Bazı diziler gibi sevildiği için gereksiz uzatılıp, tatsız bir sonla karşılaşmayacağız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Astronot Türkçe İsim Önerileri TDK

Astronot Kelimesi için Türkçe İsim Önerileri: TDK En Çok Gelen Önerileri Açıkladı

Barış Akarsu Hayatı Film

Barış Akarsu’nun Hayatı Film Oluyor