in

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Onayı Erken Geldi

Ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine, henüz 7. sezonu yayınlanmadan 8. sezon onayını alarak belirsizlik bulutlarını dağıttı.

Brooklyn Nine-Nine
- Reklam -
- Reklam -

Sevilen komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine gelecek belirsizliğini bozdu. Geçen sene FOX tarafından iptal edilen ve NBC’ye geçen yapım, henüz 7. sezonunu yayınlamadan 8. sezon onayını açıklayarak hayranları sevindirdi.

2013 yılından beri yayınlanan, Emmy ve Golden Globe gibi prestijli pek çok ödülün sahibi olan Brooklyn Nine-Nine dizisi, 2018 yılındaki iptal kararıyla hayranlardan ciddi bir tepki çekmişti. Sonrasında Fox’tan NBC’ye geçen yapım, 6. sezonunu bu kanalda yayınlamış ve olumlu yorumlar almayı sürdürmüştü.

Yapımın 6. sezonu Mayıs 2019’da noktalanır ve gelecek yıl yayınlanması beklenen 7. sezon için hazırlıklar sürerken güzel haber NBC’den geldi.

- Reklam -

Ekibin sekizinci sezonla geri döneceği Brooklyn Nine-Nine Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile duyuruldu.

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Özellikle başrolündeki Jake Peralta karakteriyle büyük sempati toplayan yapımda Peralta’yı canlandıran Andy Samberg’e eşlik eden isimlerden bazıları şöyle: Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti ve Joe Lo Truglio.

Brooklyn Nine Nine

- Reklam -

Parks and Recreation ve Saturday Night Live gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel J. Goor’un yaratıcı koltuğuna oturduğu yapımda, Brooklyn’de yer alan kurmaca bir karakol olan 99. Bölge Karakolu’ndaki polislerin maceraları konu alınıyor.

Komedi, aksiyon ve suç türlerindeki dizinin 7. sezonunun NBC’deki yayına başlama tarihi 6 Şubat 2020. Dolayısıyla Brooklyn Nine-Nine 8. sezon yayın tarihinin en erken 2021 yılı içerisinde gelebileceği tahmin ediliyor. Buna dair net bir açıklama yapıldı.

NBC ile birlikte, dizi biraz geriden gelmek kaydıyla Netflix kütüphanesindeki yerini de alıyor. Dizinin ilk 5 sezonunu Netflix üzerinden izlemeniz mümkün.

Peki siz Brooklyn Nine-Nine dizisini takip ediyor muydunuz? Erkenden gelen bir sezon onayını nasıl karşıladınız?

Yeni sezonlar hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* How I Met Your Mother Dizisinin Eğlenceli Dünyasına Ne Kadar Hakimsin?

* Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Masum’un Senaristinden Geliyor!

* Community Dizisinin Absürt Dünyasını Ne Kadar Tanıyorsun?

Kaynak: The Hollywood Reporter

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doppler

Doppler ile Tanınan Erlend Loe’nun İlk Romanı Kadının Fendi Artık Türkçede

Kızçocuğu

Kızçocuğu – Onur Ünlü: Sanırım Bir İntikam Öyküsüydü