in

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon yayın tarihi için 2021’i beklememiz gerekmeyecek. NBC’ye geçiş yapan dizi, yeni bölümleri ile sonbaharda bizlerle!

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Ekranların sevilen komedi dizilerinden Brooklyn Nine-Nine 8. sezon onayını erkenden almıştı. Dizinin 8. sezon bölümlerinin de izleyiciyi fazla bekletmeden, bu sonbaharda yayında olacağı bilgisi paylaşıldı.

FOX’un iptali sonrası NBC kanalına geçen dizinin 7. sezon bölümleri geçen nisan sona erdi. Dizinin hayranları, uzun süren belirsizlikler sonrasında NBC ile birlikte biraz daha net bir takvime göz atma fırsatı buldu. Buna göre 7. sezon finalini 23 Nisan 2020’de yapan dizi; 8. sezon prömiyeri için de pek fazla beklemeyecek.

Çin’in Wuhan kentinde Aralık 2019 tarihinde ortaya çıkan Koronavirüs salgını kısa sürede tüm dünyayı etkilemiş ve neredeyse her sektörü durma noktasına getirmişti. Bu sırada milyonlarca insan hasta olurken 400 binden fazla insan da yaşamını yitirmişti.

- Reklam -

Ertelenen festivaller, filmler, diziler ise işin bir başka boyutuydu. Pek çok yapım pandemiden nasibini alarak çekimlerine ara vermek ya da yayın tarihini ertelemek durumunda kalmıştı.

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Ne Zaman

Hal böyle olunca da izleyiciler yeni sezonları ile karşımıza çıkan yapımlara daha büyük bir heyecanla sarılıyor. Bu süreçte Netflix ve Disney+ gibi pek çok dijital platform, abone sayılarını katlıyor.

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon Black Lives Matter Etkisiyle Geliyor

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon için de en iyimser şekilde bu sonbahar tarihinin konuşulması, izleyici cephesinde oldukça olumlu karşılandı.

Başrolünde komedyen ve aktör Andy Samberg’i gördüğümüz yapım, New York Polis Departmanı’nın 99. Bölge Karakolu’nda geçen maceraları konu alıyor.

- Reklam -

Amerika Birleşik Devletleri’nde son günlerde iyice şiddetini artıran Black Lives Matter eylemleri ve polis karşıtı duruşun da dizinin yeni sezonunda etkisi büyük olacak. Yapımda Terry Jeffords karakterini canlandıran Terry Crews, polis şiddeti probleminin görmezden gelinmeyeceğini dile getirdi.

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon - Terry Crews
Terry Crews

Yaratıcı koltuğunda Dan Goor ve Michael Schur’un yer aldığı dizi 2013 yılından beri hayatımızın bir parçası. Brooklyn Nine-Nine şimdiye kadar yayınladığı 144 bölüm ile 2’si Golden Globes olmak üzere toplamda 12 ödül ve 97 adaylık almayı başardı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews gibi isimlere Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Andre Braugher, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller ve Chelsea Peretti eşlik ediyor.

Dizinin 7. sezonu toplamda 13 bölüm sürmüştü. 8. sezon için ise henüz bir toplam bölüm sayısı açıklanmadı. Brooklyn Nine-Nine 8. sezon net bir yayın tarihine sahip olmasa da 2020 yılının sonbahar mevsiminde NBC ekranlarında yayına başlayacak. Dizinin bu bölümlerle final yapacağı da açıklandı.

Peki siz diziyi takip edenlerden misiniz? Yapıma dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Community Dizisinin Absürt Dünyasını Ne Kadar Tanıyorsun?

Kaynak: NME

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fatihcetin fatihcetin dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick and Morty 5. Sezon

Rick and Morty Yaratıcısından Yeni Animasyon

Cyberpunk 2077 Yayın Tarihi

Cyberpunk 2077 Yayın Tarihi Tekrar Erteleme Aldı