in

Brooklyn Nine-Nine Final Sezonu Yayın Tarihi Belli Oldu

Brooklyn Nine-Nine final sezonu yayın tarihi açıklandı. Sevilen komedi polisiye türündeki dizi kısaltılmış 8. sezonu ile veda etmeye hazırlanıyor.

Brooklyn Nine-Nine final sezonu
- Reklam -
- Reklam -

Brooklyn Nine-Nine dizisinin 8. ve final sezonu yayın tarihi açıklandı. Sekiz sezon, iki kanal ve pek çok ödül gören dizi, bu yıl NBC’de ekranlara veda edecek. 7. sezon Nisan 2020’de bitmişti. Dizinin hayranları bir yıldan uzun süredir maceranın yeni bölümleri için bekliyordu, güzel haber nihayet geldi.

Brooklyn Nine-Nine 8. sezon geçen sonbahardan beri sürekli erteleniyordu. Önce, yeni bölümlerin 2020 bitmeden yayınlanacağı duyuruldu sonra Black Lives Matter hareketi çerçevesinde bölümlerin yeniden yazılacağı öğrenildi. Kadrodan isimler, polislerin televizyon ekranlarında daha gerçekçi görünmesi gerektiğini söyledi.

Koronavirüs pandemisi başta olmak üzere farklı sebeplerden sürekli ertelenen 8. sezonun tarihi gelmeden önce, final olacağı da duyurulmuştu. İlk sezonlarında 20 veya daha fazla bölümlük sezonları olan dizi son üç sezonda bölüm sayısını azaltmıştı. Final sezonunda daha da azalacak ve Brooklyn Nine-Nine’a 10 bölümle veda edeceğiz.

- Reklam -

Brooklyn Nine-Nine Final Sezonu Fragmanı | Yayın Tarih Duyurusu İZLE

YouTube video

Final sezonunun fragmanı önceki bölümlerden anları izleyicilere hatırlatıyor. Karakterlerin “Nine-Nine” haykırışları, Jack’in ağzında sakız olan “Cool” nidası ve tabi ki yedi sezon boyunca yedi kez karşımıza çıkan soygunlar anılıyor. Henüz sekizinci sezonda bir soygun bölümü olup olmayacağı duyurulmadı. Şimdiye kadar dizinin Cadılar Bayramı özel bölümleri olan soygun hikâyeleri, yeni sezon Cadılar Bayramı’na denk gelmeyeceği için çıkartılabilir. Diğer yandan, 10 bölümlük sezonun finali son bir soygunla gerçek kazananın kim olduğunu anlatmak için de kullanılabilir. Yeni gelişmeleri hep birlikte bekliyoruz.

Brooklyn Nine-Nine 5. sezon sona erdiğinde bir kez iptal edilmiş fakat hayranların isteğiyle dizi başka kanalda devam etmişti. Bu sefer final kararı oyuncu ve yazar ekibinden geldiği için böyle bir ihtimal yüksek durmuyor. Diğer yandan, dizinin yıldızları da son zamanlarda kariyerlerinde büyük yükseliş gördü. Sekiz yıl önce bir internet fenomeni olan Andy Samberg bugün Hollywood’un aranan isimlerinden. Sevdiğimiz isimleri ilerleyen günlerde yeni projelerde birlikte veya ayrı ayrı göreceğimiz kesin.

- Reklam -

Pandemi ve polis şiddeti gibi ciddi konuların gölgesinde hazırlanan Brooklyn Nine-Nine final sezonu için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İstanbul Arkeoloji Müzesi deposu taşınıyor

İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin Deposu Taşınıyor: “Zayiat Kaçınılmaz”

Korku ve Gerilim Animeleri

Karanlıkta Kaybolmak İsteyenlere 12 Korku ve Gerilim Animesi