in

Better Call Saul Final Sezonundan Bryan Cranston ve Aaron Paul’lu Yeni Fotoğraf

Bryan Cranston ve Aaron Paul, Walter ve Pinkman olarak geri dönüyor. Better Call Saul final sezonundan yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

Bryan Cranston ve Aaron Paul better call saul final
- Reklam -
- Reklam -

Bryan Cranston ve Aaron Paul, bir kez daha Walter White ve Jesse Pinkman rolleriyle hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Better Call Saul dizisi final sezonunda yıldız isimleri geri getiriyor. Yayınlanan yeni görselde Cranston ve Paul’a, yapımın başrolü Bob Odenkirk eşlik ediyor.

AMC’nin Breaking Bad dizisiyle aynı evreni paylaşan ve Saul Goodman karakterinin geçmişine odaklanan Better Call Saul dizisi 6. sezon ile final yapıyor.

Yapım, geçen hafta duyurulan 11. bölüm adı ile aslında yaklaşan crossover’ın ilk ipuçlarını vermişti. Breaking Bad adını taşıyan yeni bölümün ardından paylaşılan ilk fotoğrafta, dizinin ünlü sanatçıları Bob Odenkirk ile bir araya geliyor.

- Reklam -

Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul 6. Sezon ile İzleyicilerin Karşısına Çıkacak

Dizi 8 Ağustos’ta yayınlanacak Waterworks’ün ardından, 15 Ağustos 2022’deki Saul Gone bölümü ile ekranlara veda edecek. 12 ve 13. bölümler ise Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerini yeniden maceraya dahil edecek. İkilinin final sezonu ile geri döneceği uzun süredir gündemdeydi.

Cranston ve Paul, Breaking Bad dizisindeki karakterlerini ilk oynadıkları zamandan 14 yıl daha yaşlılar. Better Call Saul’da, daha genç hâllerini nasıl canlandıracakları ise merak konusuydu.

Bryan Cranston ve Aaron Paul better call saul finali

Variety’ye konuşan Better Call Saul’un Breaking Bad bölümünün yazar ve yönetmeni Thomas Schnauz, bu konuyu ele aldı ve neden yaşlanma etkileriyle aşırıya kaçmama kararının alındığını açıkladı.

- Reklam -

Schnauz şunları kaydetti:

“Saçma görünmeye başlamadan önce yapabileceğimiz birçok şey var. Dizide yaşı azaltma yöntemleri kullanmıyoruz. Onların yüzünde birkaç satırlık şeyler var. Aaron 18 yaşında bir çocuk gibi görünmeyecek ya da Jesse ne kadar yaşlıysa o kadar yaşlı olacak. Bu sahneyi Breaking Bad dünyasına çeviren ve o zamanki görüntüyle şimdiki görünümleri eşlemeye çalışan insanlardan korkuyorum. Ama bu, çok da fazla endişe edebileceğiniz bir şey değil. Neyse o olacak. Bir hikâye anlatıyoruz. Ya onunla birlikte tutulur gidersiniz ya da ’orijinalde olduğundan çok daha yaşlı görünüyor’ demeye başlarsınız. Biz buna karar verdik ve bunu yaptığımıza memnunum.”

Breaking Bad bölümü, karakterlerin oldukları yaştan daha farklı görünmelerini sağlamak için bazı yollara başvurmuştu. Bunlar arasında ışıklandırma ve kamera açıları gibi eski usul hileler yer alıyordu.

Siz yeni fotoğrafı ve geri dönen ikiliyi nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, Twitter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2. yüzyılın en iyi 10 fantastik romanı

The Guardian’a Göre 21. Yüzyılın En İyi 10 Fantastik Romanı: İşte Gerçekliğin Sınırlarına Meydan Okuyan Eserler

araba tekeri galaksisi yeni james webb teleskobu

James Webb Uzay Teleskobu Evreni Keşfetmeye Devam Ediyor: Araba Tekeri Galaksisi’nden Yeni Fotoğraf