in

Aleyna Tilki’nin İşte Bu Benim Masalım’ı, IMDb’nin En Düşük Puanlı Dizileri Arasına Girdi

Başrollerini Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in paylaştığı Exxen yapımı İşte Bu Benim Masalım, IMDb’nin en düşük puanlı dizileri arasına girdi.

Aleyna Tilki İşte Bu Benim Masalım IMDb
- Reklam -
- Reklam -

İşte Bu Benim Masalım dizisi IMDb notu ile gündem oldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunun en iddialı yapımları arasında yer alan dizi; IMDb’de 1.0 puan alarak Türk tarihinin en düşük puanlı dizilerinden biri oldu.

Dünyada geleneksel yayıncılık anlayışının kökten değişmeye başlaması ülkemizi de etkiledi. TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, geçen yılın ortalarında bir dijital yayın servisi üzerine çalışmaya başladığını söylemişti. Daha sonra adının Exxen olacağı ortaya çıkan yeni platform ile ilgili ardı ardına haberler çıkmaya başladı.

1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan Exxen; özellikle abone sayıları yüksek olan Youtuber’ları bünyesine katması ile dikkatleri üzerine çekti. Sadece 3 gün içerisinde 500 bin aboneye ulaştıklarını duyuran Ilıcalı, servisin giderek büyüyeceğini belirtti.

- Reklam -

İşte Bu Benim Masalım IMDb

Youtuber’lar dışında içinde önemli oyuncuları barındıran diziler de Exxen’i gündem eden konulardan bir tanesiydi. Örneğin başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı Şeref Bey bunların başında geliyordu. Yine Çok Güzel Hareketler Bunlar, Yol Arkadaşım ve 3 Adam gibi yapımlarla tanınan İbrahim Büyükak da platform için farklı içerikler hazırlıyordu. Hatta Sihirli Annemdizisi de yenilenmiş kadrosuyla yıllar sonra tekrar başladı.

İşte Bu Benim Masalım 2. Sezon Olmayabilir

Ancak özellikle genç izleyici kitlesinin ilgisini çeken yapım İşte Bu Benim Masalım oldu. Başrollerinde Aleyna Tilki ve son dönemlerde yıldızı iyice parlayan Cemal Can Canseven’in olduğu yapım, yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ancak bu ilgi dizinin IMDb notuna olumlu şekilde yansımadı.

17 yaşındaki bir kızın hayallerine giden yolu konu ettiği İşte Bu Benim Masalım; 6 bin 361 IMDb kullanıcısı tarafından ortalama 1.0 puan aldı. Bu puanla birlikte Türk dizi tarihinin en düşük not alan yapımları arasına girmeyi başardı.

- Reklam -

İşte Bu Benim Masalım Fragmanı - Aleyna Tilki - Exxen Dizi

Yapımda iki ünlü isim dışında Merve Sevin, Ayça Tilki, Eren Emingil, Nevra Serezli, Zeynep Kankode, Faruk Aran, Göksun Büyükkahraman ve Bengü Gürses gibi tanınan simalar da yer alıyor.

Dizi şu anda Exxen’de her hafta yeni bölümüyle yayınlanmaya devam ediyor. Gelen kötü yorumlar sonucunda dizinin yeni sezon onayı alıp almayacağı ise merak ediliyor.

Peki ya sizler İşte Bu Benim Masalım adlı diziyi izlediniz mi? Yapım sizce gerçekten de bu düşük puanı hak ediyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: T24

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

24 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Haber yapıldığında 1.7 olan puan 1.0 olmuş :grimacing:

    İnsanlar “bedava” olduğu için Survivor ve Youtube işlerini izliyor olabilir ama aynı içeriği aylık ücret verip izleyeceklerini düşünmek hayalcilik, bence tabii.

    Suriyelileri de hesaba katarsak ülke nüfusu 90 milyona dayanmış durumda, Acun’un uyguladığı method TV için reyting garantili ve başarılı ebette. Gel gelelim rakibin Netflix ve Amazon Prime olduğu bir ortamda aynı method ile başarılı olmak mümkün değil yerli rakip Blu TV’de bile güzel işler var.

    Acun web projesi için yeni bir method geliştirmeliydi bence, “Bir Başkadır”, “Şahsiyet” gibi işler yapmasını beklerdim. Alef bile Acun’un yaptıklarından daha kaliteli.

    Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? - Ezel Akay, bana göre Türk Sinema Tarihinin en kaliteli tarihi filmi olabilir. Ezel Akay ile benzer tarihi projeler yapabilirsin, dizi veya film.

    Nuri Bilge Ceylan muhteşem bir yönetmen onunla çalışabilirsin.

    Zeki Demirkubuz, Fatih Akın harika işler yapıyorlar. Bu insanların işlerini takip eden milyonlarca insan var.

    Bunları yapmayıp Aleyna Tilki dizisi, Sihirli Annem ve Youtube işlerini almak garip geliyor bana, bilemiyorum. En azından bana hitap etmiyor.

  2. Avatar for smartestidiot smartestidiot dedi ki:

    Exxen gerçekten ciddiye alınması gereken bir platform mu? Bence değil, çünkü içerik ortada. :sweat_smile:

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    IMDb puanı hiç önemli değil, 1 puan bile olsa izleniyordur muhtemelen.

    Cumali Ceber diye ibretlik bir şey var onun da puanı 1 mesala.

  4. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Acun Ilıcalı dizi ve film sektöründe eğlence, yarışma sektörü gibi başarılı olamadı şimdiye kadar. Böyle kaliteli iş çıkaran, parası pulu olan, çevresi olan bir kişiden beklenti de fazla oluyor haliyle. Sonra da hayal kırıklığı…

  5. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Normal kanallardan o kadar çok sıkılmıştım ki Tv8 ilk zamanlarında farklı bir şeyler sunuyordu. Haber olmayacaktı, bu güzeldi benim için. Survivor izlerdik eskiden babamla filan acaba biz yapabilir miyiz derdik. Zamanla kanser gibi bir hal aldı. Turabi’den sonra tiksindim. Artık evde Tv açılmıyor ve verdiğimiz paraya üzülüyordum. En son eşime Tivibu paketini genişletmesini söyledim. Dicovery, Natgeo, History, Wild derken birçok kanal dünyamıza girdi.

    History’de The Wheel diye bir hayatta kalma izledik eşimle ve inanılmaz hoşumuza gitti. Gelmiş geçmiş en iyi programlardandır. Ed Stafford izledik. Begeseller bir dolu. Tek kötü yanı artık tükettik. O zamanlar izlemediklerimizi bile zamanla izlemek zorunda kaldık. Uzaylı avcısı, Oak adası, Altının peşinde, Hitlerin altınları, tarihten kalan gizli mekanlar, onun bunun sırları, uzayın derinlikleri, Avustralya kamyoncuları, bilimin peşinde, falancayı kim öldürdü, seri katiller, bilmem neler… Tüm bunlara 7 tl gibi bir fiyata sahip olduk. Öyle ki bazen evde “Kanald vardı, hâlâ var mı acaba?” diye baktığımız oldu. Film kanalları, tekrar izle, durdur izle filan o dönemler bize inanılmaz kolaylık sağladı.

    Sonra Netflix geldi. Peşinden bir sürü şey geldi. Exxen aynı formatları ve kalitesiz içerikleriyle asla bir yere gelemez. History gibi bir içerik üreten kanal varken Acun tutunamaz. Netflix dizileri varken zor. Hele Aleyna Tilki gibi itici bir karakterle asla bir yere gelemez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

19 cevap daha var.

Perseverance nasa mars ilk

NASA’nın Keşif Aracı Mars’a İniş Yaptı: İşte İlk Fotoğraf

Zack Snyder Yeni King Arthur Filmi

Zack Snyder Yeni Bir King Arthur Filmi Üzerinde Çalışıyor