in ,

Bungou Stray Dogs 4. Sezon Onayı Aldı: Sevilen Anime Dizisi Geri Dönüyor

Bungou Stray Dogs 4. sezon onayı aldı. Sevilen anime serisi, macerasına yıllar sonra kaldığı yerden devam edecek.

Bungo Stray Dogs 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Bungou Stray Dogs 4. sezon onayı sonunda geldi. Anime dizisine ait Twitter hesabından, yeni bir poster eşliğinde maceranın kaldığı yerden devam edeceği resmen duyuruldu.

Kafka Asagiri tarafından yazılan aynı adlı bir manga serisine dayanan Bungou Stray Dogs, ilk sezonu ile Nisan 2016’da ekranlara geldi. Aradan çok zaman geçmeden, Ekim 2016’da da maceranın 2. sezonu yayınlandı. Son olarak yayınlanan 3. sezon ise, ilk iki sezondan yaklaşık 3 yıl sonra, Nisan 2019’da hayranlarının karşısına çıktı. Anime dizisi aynı zamanda bir mobil oyuna ve 2018’de vizyona giren Bungou Stray Dogs: Dead Apple adlı bir filme de ilham verdi.

2012’den bu yana yayımlanmakta olan mangaya dayanan Bungou Stray Dogs, gizemleri çözmek ve mafya tarafından verilen görevleri yerine getirmek gibi farklı amaçları olan doğaüstü güçlere sahip Silahlı Dedektiflik Bürosu ekibine odaklanıyor. Seri her ne kadar Atsushi Nakajima adlı karakter üzerine kurulmuş olsa da, Osamu Dazai karakteriyle çok daha fazla üne kavuştu.

- Reklam -

Baş karakterlerin adlarından da anlaşılacağı üzere serideki karakterlerin çoğu ünlü edebi yazarlar ile aynı isimlere sahip. Bunlar arasında Atsushi Nakajima, Agatha Christie, Osamu Dazai, Fyodor Dostoyevski, Rampo Edogawa, Edgar Allan Poe, Mark Twain, Natsuhiko Kyogoku, Ryūnosuke Akutagawa, Kenji Miyazawa, Doppo Kunikida ve Akiko Yosano gibi isimler yer almaktadır. Her karakterin yetenekleri de yazarlarının eserlerinden esinlenerek adlandırılıyor. İşte şimdi devam sezonunun gelip gelmeyeceği merak edilen yapımla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı.

Bungou Stray Dogs 4. Sezon Onayı Yeni Poster Eşliğinde Geldi

Bungo Stray Dogs 4. Sezon poster

Anime serisinin resmi web sitesinde dizinin 4. sezonunun yapımına karar verildiği duyuruldu. BONES animasyon stüdyosu ile devam edecek olan seriye dizinin yönetmeni Takuya Igarashi ve dizinin animasyon yönetmeni Nobuhiro Arai geri dönüyor. Ayrıca karakterlere sesleriyle hayat veren Yūto Uemura ve Mamoru Miyano da yapımda bir kez daha sırasıyla Atsushi Nakajima ve Osamu Dazai’yi seslendirmeye devam edecek. Geri dönen diğer seslendirmenler arasında arasında Kyoka Izumi rolünde Sumire Morohoshi, Ryunosuke Akutagawa rolünde Kenshiro Ono ve Chuya Nakahara rolünde Kisho Taniyama yer alıyor.

- Reklam -

Anime serisinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağına dair bir yayın tarihi henüz paylaşılmadı. Ancak yine seriden uyarlanan Bungou Stray Dogs: Beast adlı bir live-action spin-off filminin çekimleri tamamlanmış durumda ve 2022’nin başlarında gösterime girecek.

Bungou Stray Dogs’un önceki sezonlarını izlemiş miydiniz? Maceranın kaldığı yerden devam edecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 2 Çekim Tarihi

Dune 2’nin Çekim Tarihi Belli Oldu: Bilimkurgu Uyarlamasının Devam Filmi Hazırlıkları Başladı

veba geceleri orhan pamuk dava soruşturma mahkeme

Orhan Pamuk’a Veba Geceleri Romanında Atatürk’e Hakaret Ettiği İddiasıyla Soruşturma Açıldı