in

Disney Channel’ın “Bunk’d” Dizisi 7. Sezon Onayı Alarak Kanalın En Uzun Soluklu Live-Action Yapımı Oldu

Bunk’d 7. sezon onayı alarak Disney Channel’ın en uzun soluklu live-action dizisi olmayı başardı. Popüler komedi macerası yoluna devam ediyor.

Bunk'd 7 sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Bunk’d 7. sezon onayı aldı. Disney Channel’ın en uzun soluklu live-action dizisi unvanını alan yapım, yeni bölümler ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Team Kaylie, Jessie, The Suite Life on Deck ve The Suite Life of Zack & Cody gibi yapımlarla tanınan Pamela Eells’ın yaratıcılığını üstlendiği Bunk’d 7. sezon ile yola devam ediyor.

İlk sezonu 2015 yılında yayınlanan ve kanalın popüler live-action yapımları arasında yer alan Bunk’d dizisinin oyuncu kadrosunda Miranda May, Mallory James Mahoney, Raphael Alejandro, Will Buie Jr., Israel Johnson ve Peyton List gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Çoğunlukla animasyon dizileriyle öne çıkan Disney Channel, aynı zamanda Hannah Montana, Wizards of Waverly Place ve The Suite Life of Zack & Cody gibi yapımlarla tanınıyor. Kanalın en uzun soluklu dizisiyle, bugünden itibaren Bunk’d olarak anılacak.

Bunk’d 7. Sezon ile Disney Channel Tarihine Geçti

Bunk’d 7. sezon siparişinin gelmesiyle, yakın zamanda 6. sezon onayı alan Raven’s Home’u geride bırakılmış oldu. Disney Channel’daki live-action yapımların çoğu genellikle 4 sezon sürüyor.

Bunk’d, Disney’in 6-11 yaş arası çocuklar için yaptığı en iyi 10 live-action diziden birisi.

Bunk'd 7 sezon onayı disney channel

Disney’den Charlie Andrews, yapımın yeni sezon onayı almasına dair şunları kaydetti:

- Reklam -

“Bunk’d, Disney Channel için bir dönüm noktası oldu. Dizinin sadık hayranları, aşina oldukları ve sevdikleri eğlence ve macera için her yıl geri gelmeye devam ediyor. Mükemmel karakterlerle dolu kadromuzla, daha çirkin hikâyeler ve eğlenceli Vahşi Batı’da geçen bir sezonla izeyicilerin karşısına çıkmaya sabırsızlanıyoruz. Fantastik showrunner’ımız Erin Dunlap, diziyi yeni seviyelere taşıdı ve onun, kanalın en uzun süredir devam eden live-action dizisinin başında kalmayı sürdürdüğü için heyecanlıyız.”

Dizi, bir grup gencin bir yaz kampında geçirdikleri maceraları konu alıyor. Yeni arkadaşlıklar, aşk üçgenleri ve kamp korkuları ile birlikte karakterler hayatın zorlu ve yeni taraflarını birlikte keşfediyor.

Bunk'd 7 sezon onayı disney

Learning the Ropes alt başlıklı 6. sezon, toplamda 20 bölümden oluşan sezonuna 2 Aralık’ta tatil temalı bir bölüm ile geri dönecek. Yapım, Ocak 2023’te haftalık olarak yayınlanmayı sürdürecek. 7. sezon için ise şu an için bir tarih açıklanmadı.

Siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aztek alkol tanrısı

Meksika’da Bir Manastırda, Aztek Alkol Tanrısını Tasvir Eden Duvar Resmi Bulundu

Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı batıklar

Turizme Açılmıştı: Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı’ndaki Batıklardan Yeni Görüntüler Paylaşıldı