in ,

Guillermo del Toro İmzalı Korku Dizisi “Cabinet of Curiosities”ten Yeni Fragman Yayınlandı

Cabinet of Curiosities dizisi için yeni bir fragman paylaşıldı. Guillermo del Toro imzasını taşıyan korku antolojisi, Netflix ekranlarında yayınlanacak.

Cabinet Of Curiosities yeni fragman Guillermo Del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Cabinet of Curiosities dizisi için yeni bir fragman görücüye çıktı. Guillermo del Toro’nun başında bulunduğu Netflix projesi, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

The Shape of Water ile Oscar ödülüne de layık görülen Guillermo del Toro’dan korku hikâyeleri geliyor.

Netflix, bu yılki Cadılar Bayramı sezonu için özel bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Toplamda 8 bölümden oluşan ve her biri bağımsız korku öykülerini takip eden Cabinet of Curiosities için geri sayım başladı. Platform, açılışını 25 Ekim tarihinde yapacağı diziden her gün iki yeni bölüm yayınlayarak macerayı 28 Ekim’de tamamlayacak. Böylece birçok Netflix yapımında olduğu gibi tüm sezon tek seferde değil, korku haftası boyunca ikişer bölüm hâlinde yayınlanmış olacak.

- Reklam -

İlk tanıtımı geçen haziran ayında yayınlanan dizinin çıkış tarihinin belli olmasıyla yapımdan ilk fragman da paylaşıldı.

Cabinet of Curiosities Fragmanı | İZLE

YouTube video

Korku dünyasının hemen her köşesinden parçalar barındıracak dizi, geleneklere meydan okuma iddiasıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Del Toro dizinin ortaya çıkış sürecini şu sözlerle aktarıyor:

“Bu projede normal dünyanın dışında var olan gerçekleri göstermek için yola çıktık: Anormallikler ve meraklar. İster uzaydan, ister doğaüstü bilgilerden, ister yalnızca zihnimizin içinden gelsinler; bu hikâyeleri sunmak için bir grup hikâye ve hikâye anlatıcısını özenle seçtik ve bir küratörlük yaptık.”

Del Toro ayrıca şöyle konuşuyor:

“Cadılar Bayramı zamanında, bu sekiz masalın her birisi içinde yaşadığımız gerçekliğin altında var olan zevkler dolabına fantastik bir bakış sağlıyor.”

- Reklam -

Cabinet Of Curiosities yeni fragman Guillermo Del Toro netflix

Projede yer alan yönetmenler arasında Panos Cosmatos (Mandy), David Prior (The Empty Man), Vincenzo Natali (Splice), Jennifer Kent (The Babadook), Keith Thomas (The Vigil), Catherine Hardwicke (Twilight, Miss Bala), Guillermo Navarro (Godfather of Harlem; Narcos) ve Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone At Night) bulunuyor.

Her bölümünde farklı bir korku hikâyesini işleyen dizinin oyuncu kadrosunda Ben Barnes, Rupert Grint, Sofia Boutella, Ish Morris, Elpidia Carrillo, Andrew Lincoln, Crispin Glover ve Oriana Leman gibi isimler bulunuyor.

Bölümlerin kademeli olarak yayınlanması, Netflix’in denediği yeni yayın stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Del Toro son olarak Nightmare Alley ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Usta yönetmen şu sıralar yeni Pinokyo filminin post prodüksiyon süreciyle ilgileniyor.

Cabinet of Curiosities dizisi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    İlk bölümü izledim, beğendim. Fırsat buldukça devam edeceğim

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    İlk 5 bölümü izledim.
    3. Bölüm olan Otopsi bölümü bence çok güzel bir korku - bilimkurgu hikayesiydi.
    5. Bölüm Lovecraft hikayesi.
    Diğer bölümlerini de hızlı bitirmemek için acele etmiyorum.
    Yapımı Allan Poe ve Lovecraft sevenlere tavsiye ederim.

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Cadılı bölüm de güzeldi. Sanırım 8.bölümdü HP’de Ron karakterini canlandıran oyuncu oynuyordu ve ressamlı bir bölüm vardı o da çok iyiydi. Bir de mezar soyguncusunu unutmamak lazım :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

God’s Creatures fragmanı a24

A24 Yapımı Psikolojik Gerilim “God’s Creatures”tan İlk Fragman

Ezra Miller Özür Diledi

Ezra Miller Af Diledi: “Üzdüğüm Herkesten Özür Dilerim”