in

Captain Jack Harkness, Doctor Who Evrenine Geri Dönüyor

Doctor Who evreninin ikonik karakterlerinden Captain Jack Harkness geri dönüyor! John Barrowman, Revolution of the Daleks bölümü ile sevilen karakteri yeniden canlandırıyor.

Doctor Who Captain Jack Harkness
- Reklam -
- Reklam -

Bu yılki Doctor Who Festival Özel bölümü, dizinin en sevilen karakterlerinden birinin dönüşün müjdeliyor. John Barrowman, Captain Jack Harkness rolüyle bir kez daha ünlü ceketini giymeye hazırlanıyor.

John Barrowman, neredeyse on yıllık bir aranın ardından Kaptan Jack Harkness rolüne geri dönüyor olacak. Aslında dizinin 12. sezonunun Fugitive of the Judoon (Judoon Kaçağı) bölümünde de çok kısa süreliğine gözükmüş ve izleyenleri heyecanlandırmıştı. Bundan önce karakter 2010 yılında Doctor Who’nun The End of Time bölümünde gözükmüştü. Ayrıca 2011 yılında Doctor Who yan dizisi Torchwood: Web of Lies dizisinde de yer almıştı.

Ölümsüz zaman gezgini şimdi de Kaptan Jack’in eski düşmanları Dalekler’in getirdiği bazı ciddi sorunların üstesinden gelinmesine yardımcı olmak için yeniden burada. Yaklaşan Revolution of the Daleks (Dalekler’in Devrimi) isimli festival özel bölümde Jack Harkness; Doctor Who’nun en korkulan ve tehlikeli düşmanlarından biri olan Dalekler’in de dahil olduğu rahatsız edici bir planı keşfederken ’aileye’ yardım etmeye hazır olacak. On üçüncü Doktor bir uzay hapishanesine kapatıldığında, Kaptan Jack Dünya gezegenini kurtarmaya yardım edebilecek mi?

- Reklam -

John Barrowman: “Captain Jack Harkness ile Doctor Who setine dönmek tıpkı eve dönmek gibiydi”

Doctor Who Kaptan Jack Harkness

İkonik karakteri canlandıran John Barrowman, bir kez daha Captain Jack Harkness rolüne bürünmenin nasıl bir his olduğundan bahsetti.

“Jack’in ceketini giyip Doctor Who setine geri dönmek, tıpkı eve dönmek gibiydi. Kaptan Jack’i oynamak her zaman heyecan verici olmuştur. Jack, hayatımı değiştiren kalbime çok yakın bir karakter ve hayranların onu benim kadar sevdiğini bilmek onun dönüşünü daha da tatlı kılıyor. Umarım herkes Jack’in Onüç ile olan kahramanca macerasından keyif alır.”

Dizinin yürütücü yapımcısı ve yazarı olan Chris Chibnall da karakterin geri dönüşüyle ilgili şunları söyledi:

- Reklam -

“Doctor Who Festival Özel bölümü bolca ziyafet anlamına geliyor ve John Barrowman’ın epik ve duygusal uzun metrajlı bir bölüm için Doctor Who’ya geri dönmesinden daha büyük bir ziyafet yok. 2020’nin saçmalıklarından kurtulabilecek biri varsa o da kesinlikle Kaptan Jack’tir. Dalekler dikkatli olun!”

Şu an için özel bölümün ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir tarih paylaşılmadı. Dalekler’in Devrimi festival döneminde BBC One’da yayınlanırken Türkiye’de ise BBC First kanalında yayınlanacak.

13. sezon çekimlerinin başladığı yapımda hayranlar bu sezon için daha az bölüm izleyebilecekler. Yürütücü yapımcı ve yazar Chris Chibnall, Koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle böyle bir karar aldıklarını duyurmuştu.

Doctor Who Festival Özel bölümünden sizler neler bekliyorsunuz? İkonik karakterlerden Captain Jack’in dönüyor olması sizce yapıma nasıl bir tat katacak? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Queen's Gambit İzlenme Rakamları Netflix

The Queen’s Gambit İzlenme Rakamları ile Netflix Rekoru Kırdı

Her Şey Kontrol Altında - Eda Şahin

Her Şey Kontrol Altında: Eda Şahin’den Paranoya Dolu Bir Korku İmparatorluğu Romanı