in ,

Captain Marvel 2 Filmi Bir Tür “Mini Avengers” Olabilir

Captain Marvel 2 filmi bir çeşit Mini Avengers olarak karşımıza çıkabilir. Ms. Marvel karakteri de bu yapımla ilk defa beyaz perdeye gelebilir.

Captain Marvel 2 - Mini Avengers
- Reklam -

Eğlence sektörü uzun soluklu bir duraklama yaşıyor olsa da perde arkasından çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Avengers filmlerinin de etkisiyle dünya çapındaki hayran kitlesini iyice artıran Marvel’ın Captain Marvel 2 filmi de heyecanla beklenen yapımlar arasında. Yapım hakkında gelmeye başlayan detaylarsa izleyiciyi daha da heyecanlandıracak türden. “Mini Avengers” ile tanışmaya hazır mısınız?

Captain Marvel 2 için “mini Avengers” filmi olabileceği söyleniyordu. Marvel Stuidos’tan Kevin Feige’nin belirttiğine göre filmde Kamala Khan’ı, yani Ms. Marvel’ı göreceğiz. Bilindiği üzere Feige, San Diego Comic-Con 2019 bir müjde daha vermiş ve Ms. Marvel’ın Disney+’ta yayınlanacak bir dizisinin çekileceğini söylemişti. Aslında kendisi daha önce birçok kez Marvel projelerinin Disney+ ve beyaz perde taraflarının uyumlu bir şekilde ilerleyeceğini söylemişti. Bu açıdan bakıldığında Ms. Marvel’ın sinemada tanıtılacak olması da mantıklı görünüyor.

Captain Marvel 2 filminde Brie Larson tarafından canlandırılan Carol Danvers’ı, daha çok Kamala Khan’ı eğitirken izleyeceğimiz söyleniyor.

- Reklam -

Marvel 2 Filminde Hangi Avengers Kahramanları Yer Alabilir?

Filmde göreceğimiz tek süper kahraman Ms. Marvel’la sınırlı olmayacak. Henüz perdede karşımıza çıkacak diğer kahramanlar netleşmemiş olsa da Avengers: Endgame’in ardından Captain America, Black Widow ve Iron Man isimlerini eleyebiliriz. Öte yandan War Machine, Hulk ve Ant-Man’i görme ihtimalimizin de yüksek olduğu düşünülüyor.

Captain America: Civil War’da ekibin dağılması ve Avengers: Endgame’de tekrar birleşmesinin ardından, Captain Marvel 2’da geriye kalanları görmek ilginç olacak. İlk filmde Carol Danvers’ın ne kadar güçlü olduğunu görmüştük. Kevin Feige de yıllardır bundan bahsediyordu. İkinci filmde Captain Marvel’ı, Ms. Marvel’ı eğitirken görmek karakterin farklı yanlarını keşfetmemize de olanak sağlayacaktır.

- Reklam -
Captain Marvel 2 - Mini Avengers Ms. Marvel
Ms. Marvel

Captain Marvel 2’nun Temmuz 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Fakat bu tarihin ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Mayısta vizyona girmesi beklenen Black Widow da Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti.

Marvel’ın yeni filmi gerçekten de sürprizlerle geliyor gibi görünüyor ve belli ki daha öğreneceğimiz birçok detay var. Captain Marvel 2’da göreceğimiz karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz? Filmin gerçekten de küçük bir Avengers yapımına dönüşmesi hayranları sevindirir mi? Yoksa yalnızca Carol Danvers ve Kamala Khan’a odaklanılması gerektiğini düşünenlerden misiniz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Avengers: Endgame Yönetmenleri: “Secret Wars Marvel’ın En Büyük Filmi Olabilir”

Kaynak: Movie Web

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Başka Bir Gezegen Yok – Sıfır Atık - Nil Ormanlı Balpınar

Başka Bir Gezegen Yok: Atıksız Yaşamın İpuçları Bir Araya Geldi!

100 Milyon Yıldır Uyuyan Mikroplar

100 Milyon Yıldır Okyanusun Derinlerinde Uyuyan Mikroplar Canlandırıldı