in ,

Orlando Bloom’lu Steampunk Dizisi “Carnival Row” Geri Dönüyor: 2. Sezondan Yeni Fragman

Carnival Row 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Orlando Bloom ve Cara Delevingne’in yer aldığı Prime Video dizisi, finale hazırlanıyor.

Carnival Row 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Carnival Row 2. Sezon fragmanı görücüye çıktı. Amazon Prime Video’nun steampunk, suç ve fantazi türlerindeki dizisi, final için gün sayıyor.

İlk sezonu 2019’da yayınlanan Carnival Row dizisi, kendi kitlesini yaratmayı başarmış olmasına rağmen fazla ses getirememişti. Yapım, uzun süren bir sessizliğin ardından 2. sezon onayını almış ancak hikâyenin de yeni sezonla birlikte noktalanmasına karar verilmişti.

Çekimlerinin Eylül 2021 tarihinde tamamlandığı açıklanan yeni sezon, 2023 yılının ilk çeyreğinde izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Yeni fragman, insanlar ve peri halkının arasındaki çatışmaya dair ipuçları veriyor. Başrol Orlando Bloom, emekli müfettiş Rycroft Philostrate rolüyle peri cinayetlerini araştırmaya geri dönüyor. İnsanlarla peri halkı arasındaki gerilim giderek artarken Cara Delevingne’in canlandırdığı Vignette Stonemoss, Kara Kuzgun ile birlikte insanlardan intikam almak için harekete geçiyor.

Carnival Row 2. Sezon Fragman

Dizi tanıtımında, “Carnival Row’un destansı finalinde çözümü imkânsız ikilemler ve ruhları tanımlayan sınavlarla karşı karşıya kalınacağı,” ifade ediliyor.

Viktorya döneminde geçen dizi; polisiye, fantazi, dram ve aşk gibi temalar içeriyor.

Carnival Row 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin oyuncu kadrosunda Orlanda Bloom ile Cara Delevingne’e Arty Froushan, Caroline Ford, Karla Crome, Andrew Gower, Tamzin Merchant ve David Gyasi gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Erik Oleson (Marvel’s Daredevil, The Man in the High Castle) final sezonunda yapıma showrunner olarak katılırken yapım ekibinde izinin yıldızları Bloom ve Delevingne ile beraber Travis Beacham, Brad Van Arragon, Sarah Byrd, Jim Dunn, Sam Ernst ve Wesley Strick yer alıyor.

Travis Beacham (Pacific Rim) ve René Echevarria (The 4400) ikilisi tarafından yaratılan dizi, ilk sezonuyla 3 dalda Primetime Emmys adayı gösterilmişti.

Carnival Row 2. sezon ne zaman

Carnival Row 2. sezon 17 Şubat 2023 tarihinde 240 ülkede eş zamanlı olarak Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürmüştü, final sezonu ise toplam 10 bölümden oluşacak.

Sizin Carnival Row 2. sezon beklentileriniz ne boyutta? Uzun soluklu aranın ardından yapıma geri dönmeyi bekliyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı ve daha fazla dizi içeriği için bizleri Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KatilHalit KatilHalit dedi ki:

    Dizinin içinde Lovecraftian yaratıklar olduğunu duymuştum. Bu yüzden merak ediyorum ancak henüz izlemedim. Yine de 2. sezon onayı alması iyi olmuş. Diziye başlama isteğimi arttırdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tudorların Karanlık Tarihi - Judith John | Haftanın Kitabı #254

Tudorların Karanlık Tarihi – Judith John | Haftanın Kitabı #254

Ant-Man 3 Fragmanı

Yeni Ant-Man and the Wasp: Quantumania Fragmanı M.O.D.O.K. Karakterine İlk Bakışı Sağlıyor