in ,

Carnival Row’un Uzun Süredir Beklenen 2. Sezon Yayın Tarihi, Kısa Bir Fragman Eşliğinde Açıklandı

Carnival Row 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Orlando Bloom ve Cara Delevingne’in başrollerinde yer aldığı Amazon Prime yapımı 2023’te geliyor.

Carnival Row 2. sezon ne zaman
- Reklam -
- Reklam -

Carnival Row 2. sezon ne zaman sorusu nihayet cevap buldu. Başrollerinde Orlando Bloom ve Cara Delevingne’in yer aldığı Amazon Prime Video dizisi, dört yıllık aranın ardından yeni ve final sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk sezonu Ağustos 2019’da yayınlanan Carnival Row, bir dizi tüyler ürpertici cinayeti araştıran melez dedektif Philo’nun (Orlando Bloom) hikâyesini konu ediniyordu. Dedektifin hayatı, toplumun zaten istikrarsız olan barış duygusunu ortaya çıkarmakla tehdit eden ve bir sır saklayan peri Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) ile olan ilişkisi nedeniyle daha da karmaşıklaşıyor. Dizinin ilk sezonu eleştirmenlerden karışık eleştirilerle karşılansa da, izleyiciler diziyi oldukça sevdi ve dört gözle yeni sezonu beklemeye başladı.

Carnival Row 2. sezon ne zaman

- Reklam -

Carnival Row’un 2. sezonu, ilk bölümün prömiyerinden önce onay almıştı. Yeni bölümler, dizinin ortak yaratıcısı Travis Beacham’ın ortak bir karar olarak tanımlanan yaratıcı farklılıklar üzerine neo-noir dramadan çıktığı için perde arkasında önemli bir değişiklik içeriyor. Daha önce Daredevil serisinde ve The Man in the High Castle’da çalışmış olan Erik Oleson, yeni sezon için sorumlu isim olarak görev yapıyor.

Çekimleri bir yıldan daha uzun bir süre önce tamamlanan diziyle ilgili nihayet yayın tarihi belli oldu. Prime Video, Philo ve Vignette geri döndüğünde nasıl görüneceklerine dair bir ön bakış fragmanı da sundu. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Carnival Row 2. Sezon Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Prime Video tarafından paylaşılan olay örgüsü ayrıntıları, yeni sezonda Philo’nun toplumsal huzursuzluğu kışkırtan bir dizi cinayeti soruşturmasıyla başlayacağını gösteriyor. Vignette ve Black Raven, ilk sezonda yaşadıkları adaletsizlik için Jonah BreaIkspear (Arty Froushan) ve Sophie Longerbane’den (Caroline Ford) intikam almayı planlarken, Tourmaline (Kara Crome) doğaüstü güçleri devralır ve hem onu hem de The Row’un geleceğini tehdit edecek. Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) ve ortağı Agreus Astrayon’u (David Gyasi) ise başka hikâyeler beklemektedir.

Toplamda 10 bölümden oluşacak 2. sezon, 17 Şubat 2023’te başlayacak ve haftalık olarak yayınlanacak. Ne yazık ki uzun süredir beklenen devam bölümleri, aynı zamanda Carnival Row’un final sezonu da olacak.

Carnival Row’un ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Aradan geçen süre sonunda yeni sezonun gelecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

zaman yolculuğu aylık öykü seçkisi

Aylık Öykü Seçkisi’nin 154. Sayısı Yayında: “Zaman Yolculuğu Öyküleri”

Üç Köşeli Dünya - Natsume Soseki

“Ben Bir Kediyim”in Yazarı Natsume Soseki’nin Haiku Tarzı Romanı “Üç Köşeli Dünya” Yeniden Türkçede