in , ,

Yeni “Arabalar” Dizisi “Cars on the Road”dan İlk Fragman

Cars on the Road fragmanı yayınlandı. Disney’in Arabalar evreninde geçen yeni dizisinden ilk tanıtım görücüye çıktı.

Cars on the Road fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Cars on the Road fragmanı paylaşıldı. Disney, Arabalar evrenini genişletiyor. Şimşek McQueen ve Mater ile yeni maceralara çıkmaya hazır olun!

Disney+’ın yayın hayatına başlamasıyla birlikte Marvel ve Star Wars’un yanı sıra Pixar’ın sevilen içerikleri de ekranlara uyarlanmaya başlandı. Stüdyonun en sevilen film serilerinden olan Cars da, bu yeni platform sayesinde yepyeni bir macera ile gelmeye hazırlanıyor.

Cars on the Road adı verilen dizide hem yeni hem de tanıdık karakterler yer alacak.  İlk olarak Aralık 2020’de duyurulan dizi, Şimşek McQueen ve Mater’ı evlerinin doğusundaki Radiator Springs’e bir kros yolculuğunda izleyecek ve ikili, Mater’ın kız kardeşiyle buluşmaya başlayacak. Yol boyunca, kendilerini birçok farklı macerada bulacaklar ve birçok farklı karakterle tanışacaklar.

- Reklam -

Toplamda 9 bölümden oluşacak yeni dizi için yönetmen Steve Purcell şunları söyledi:

“Dizi, Lightning McQueen ve Mater ile ülke çapında bir boğuşmaya katılmak gibi. Herhangi bir gerçek yolculuk gibi, her gün beklenmedik kıvrımlar ve dönüşlerle yeni bir mini macera izleyicileri bekliyor olacak.”

Hayranları tarafından merakla beklenen diziden ilk fragman da nihayet yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cars on the Road Fragmanı – Yeni Arabalar Dizisi | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Cars on the Road’un yapımcılığını Marc Sondheimer, yürütücü yapımcılığını ise Pixar’ın tanınan ismi Pete Docter yapıyor. Dizinin bölümleri Steve Purcell (Bölüm 1, 2, 8), Bobby Podesta (Bölüm 5, 6, 9) ve Brian Fee (Bölüm 3, 4, 7) tarafından yönetiliyor. Jake Monaco da yeni animasyon dizisinin bestecisi olarak müziklerine imza atacak.

- Reklam -

Şu anda Wilson ve Larry the Cable Guy’a katılmak için duyurulan ek bir oyuncu kadrosu yok, ancak seslendirme kadrosundaki diğer isimler daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Dizinin animasyonu da tahmin edildiği üzere Pixar Animation Studio tarafından hazırlandı.

Cars on the Road, 8 Eylül 2022 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Yeni fragmanla birlikte paylaşılan postere de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

cars on the road poster

Cars on the Road için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uzay çöpü spacex dragon

SpaceX’e Ait “Uzay Çöpü” Bir Koyun Çiftliğinin Ortasına Düştü

kayıp güneş tapınağı antik mısır

Antik Mısır’dan Kalma Kayıp “Güneş Tapınağı” 4.500 Yıl Sonra Gün Yüzüne Çıkartılmış Olabilir