in

Cassian Andor Dizisi Çekimleri Başladı: Star Wars Evreni Genişliyor

Cassian Andor dizisi çekimleri başladı. Rogue One: A Star Wars Story’nin öncesini konu alacak Disney+ yapımı prodüksiyon aşamasına girdi.

Cassian Andor dizisi disney plus star wars
- Reklam -
- Reklam -

Disney+’ın Star Wars dizilerine bir yenisi katılıyor. The Mandolorian’ın 2. sezonu izlenme rekorlarını alt üst ede dursun, yeni projelerden haberler ardı ardına geliyor. Cassian Andor dizisi için çekimlerin başladığı haberi nihayet paylaşıldı.

Geçen günlerde Ewan McGregor’lu Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimlerine başlanacağı duyurulmuştu. Clone Wars’un bitmesiyle sadece Rebels’ın kaldığı animasyon tarafından da güzel haberler gelmişti. Episode 1: Phantom Menace’ın 200 yıl öncesine, High Republic dönemine gideceğimiz açıklanmıştı. Şimdi de Cassian Andor dizisinin çekimlerine başlandığı duyuruldu. İmparatorluk’a karşı verilen ilk direnişi çok daha detaylı şekilde göreceğiz.

Cassian Andor dizisi disney plus star wars

- Reklam -

Jimmy Kimmel’ın proramına konuk olan Diego Luna, “Arkadaşlarla bir şeyler çekiyoruz,” gibi bir itirafta bulundu. Kimmel bu çekimlerin Disney+ ve Lucasfilm için olup olmadığını sorunca Luna yeni dizisiyle ilgili bazı bilgiler paylaşmak durumunda kaldı:
“Rogue One’ı tamamen anlamak için ihtiyaç duyduğunuz her şey olacak diyebiliriz. Karakterin geçmişinin hikâyesini göreceğiz. Yani finali şimdiden söyleyebiliriz. Sonunu bildiğiniz bir hikâyeye girmenin güzel bir yanı var diyebilirim, ne olacağını düşünmek gerekmiyor. Küçük nüanslara ve hikâyenin katmanlarına girebiliriz. Sona doğru hızla koşan bir hikâye yapmamak güzel. O sonu olabildiğince ertelemeye çalışıyoruz.”

Yeni Star Wars Dizisi Cassian Andor, Bir Casusluk Hikâyesini Anlatacak

Yapımına başlanan diziyle ilgili detaylarsa Disney tarafından korunuyor. Sadece dizinin “casusluk-gerilim” konulu olacağını biliyoruz. Açıklanan resmi konusu ise şöyle:

Rogue One: A Star Wars Story’nin öncesinde, İsyan’ın şekillendiği yıllarda casus Cassian Andor’un maceralarını takip edin. Diego Luna 2016 tarihli filmde canlandırdığı Andor rolünü tekrar üstlenecek. Casus gerilimi türündeki dizi boyunca cüretkar görevler izleyip, acımasız İmparatorluk’un boyunduruğundaki galaksiye umut verme çalışmalarını göreceğiz.”

Rogue One’dan tanıdığımız tek karakter Andor olmayacak. Alan Tudyk, Andor’un droid yardımcısı K-250 olarak diziye endam edecek. Jimmy Smites, Bail Organa; Alistair Petrie, General Draven ve Genevieve O’Reilly, Mon Mothma rollerini dizide tekrar edecekler. Ayrıca Stellan Skarsgard (Good Will Haunting), Denise Gough (71’), Adria Arjona (Pasific Rim: Uprising) ve Kyle Soller (Anna Karenina) da kadroya yeni katılan isimler. Oynayacakları roller ise henüz açıklanmadı.

- Reklam -

Cassian Andor dizisi disney plus star wars

Toby Haynes’ın (Black Mirror) yöneteceği Cassian Andor dizisi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Cassian Andor ve Direniş’in diğer isimlerini yeniden görmek için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Dis Insider

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Bana gereksiz geldi. Rough One o kadar iyi değildi ki öncesini görmek isteyeyim. Rough One diye bir film olmasa muhtemelen farklı düşünürdüm ama hep aralarda gezinmektense Mandonun yaptığı gibi ana hikayeye dokunan ama kendi çapında ufak bir hikaye anlatması daha iyi olurdu bence. Ana hikayeye göbekten bağlı işleri çok beceremiyor disney. George Costanza gibi İlk bombayı patlatıyor. Ne kadar ortamda kalırsa o kadar batırıyor.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Star Wars evreninde dizisinin çekilmesi gereken o kadar karakter varken bu çok gereksiz geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Lucas Lucasfilm Disney

George Lucas, Lucasfilm’i Disney’e Neden Sattığını Anlattı

9 Kere Leyla İncelemesi

9 Kere Leyla İncelemesi: Lilith’in Ölü Erkekler Üzerindeki Dansı