in , ,

Castlevania 4. Sezon Fragmanı: Kanlı Bir Final Yaklaşıyor

Castlevania 4. sezon için ilk fragman yayınlandı. Netflix, sevilen anime serisinin final sezonu ile dört yıllık maceraya son vermeye hazırlanıyor.

Castlevania 4. Sezon incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Castlevania 4. ve final sezonu fragmanını yayınladı. Dijital yayın devinin video oyundan uyarladığı popüler anime serisi son vermeye hazırlanıyor.

Frederator Studios tarafından hazırlanan Netflix’in anime uyarlaması Castlevania, ilk olarak Temmuz 2017’de 4 bölümlük ilk sezonu ile hayranlarının karşısına çıktı. Kısa sürede iyi bir izlenme sayısına ulaşan dizinin 8 bölümden oluşan 2. sezonu ise 26 Ekim 2018 tarihinde yayınladı. Son olarak toplamda 10 bölümden oluşan 3. sezon 5 Mart 2021’de Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Castlevania’nın 3. sezonu yayınlandıktan ve olumlu yorumlar aldıktan çok kısa süre sonra 4. sezon onayının da verildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca geçen hafta paylaşılan yeni bir duyuru ile 4. sezonun Castlevania’nın final sezonu olacağı ve yeni yan dizilerle destekleneceği açıklandı.

- Reklam -

Nihayet beklenen final sezonu için kanal tarafından ilk fragman paylaşıldı. Yeni sezon için yayınlanan ilk fragman, 2017’de başlayan dizinin doruk noktasına ulaşmasını sağlıyor ve hayranların maceradan beklediği çok sayıda yaratık ve canavarı içeriyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Castlevania 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni sezon için yapılan tanıtım metninde şu cümleler yer alıyor:

“Gruplar çatışırken Eflak kaosa sürüklenir: bazıları kontrolü ele geçirmeye çalışırken, diğerleri Dracula’yı ölümden geri getirmeye çalışır. Kimse göründüğü gibi değildir ve kimseye güvenilemez. Bunlar son zamanlar.”

- Reklam -

Castlevania’nın seslendirme kadrosunda tanıdık isimler de bulunuyor. Trevor Belmont karakterini Richard Armitage, Sypha Belnades karakterini Alejandra Reynoso, Alucard karakterini James Callis, Hector karakterini Theo James, Isaac karakterini Adetokumboh M’Cormack, Carmilla karakterini Jaime Murray, Lenore karakterini Jessica Brown Findlay, St. Germain karakterini Bill Nighy, The Judge karakterini Jason Isaacs ve Sumi karakterini Rila Fukushima seslendiriyor. Dizinin baş yapımcıları arasında Kevin Kolde, Fred Seibert ve Adi Shankar bulunuyor. Sam Deats ise son sezonu yönetecek.

Castlevania 4. Sezon, 13 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Serinin final sezonunun kaç bölümden oluşacağı ise henüz resmi olarak açıklanmış değil.

Peki ya sizler popüler video oyun uyarlamasının final sezonu için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Seriyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Invincible 2. Sezon ve 3. Sezon Onayı Amazon Prime Video

Amazon’un Invincible Dizisi, 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

Hayat Oyun Kayboluş: Tutunamayanlar Kitabı

Oğuz Atay’ın Tutunamayanlar Kitabı Hakkında Kapsamlı Bir Çalışma Yapıldı