in , ,

Castlevania Yeni Animasyon Serisi “Nocturne” ile Devam Edecek

Castlevania: Nocturne geliyor. Netflix’in sevilen animasyon serisi, yeni bir spin-off yapım ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Castlevania: Nocturne Animasyonu Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Castlevania: Nocturne için duyuru videosu yayınlandı. Netflix’in popüler video oyun serisinden uyarladığı animasyon dizisi, spin-off yapımlarla macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

Konami’nin aynı adlı video oyunu serisini uyarlayan animasyon dizisi, Trevor Belmont, Sypha Belnades ve Alucard Tepes’in Kont Dracula ile yüzleşirken yaşadıkları maceraları konu ediniyordu. Video oyunu uyarlamaları sektörde hâlâ kötü bir itibarla mücadele ederken, Netflix’in Castlevania’sı hem kritik hem de ticari anlamda iyi bir başarı elde etti. Dört sezon boyunca devam eden yapım, her sezonuyla olumlu eleştiriler aldı ve hayranları Castlevania için sırada ne olacağını merak etmeye bıraktı.

İlk sezonu Temmuz 2017’de başlayan animasyon dizisinin final sezonu ise geçen yılın mayıs ayında yayınlandı. Hemen bir ay sonrasında ise, hayranlar için sevindirici haber geldi ve Castlevania’nın spin-off hazırlıklarının başladığı ve Trevor ve Sypha’nın soyunundan gelen Richter Belmont’un maceralarını anlatan yeni dizinin yolda olduğu duyuruldu. Sonunda diziyle ilgili ilk detaylar belli oldu.

- Reklam -

Netflix, Trevor ve Sypha’nın soyundan gelen Richter’i takip edecek Castlevania: Nocturne adlı dizinin ilk tanıtım fragmanını paylaştı. Senfoni of Night ve Blood of Rondo video oyunlarından karakterler ve öğeler kullanacak olan dizinin Fransız Devrimi sırasında geçmesi bekleniyor. Önceki dizide çalışan Kevin Kolde ve yaratıcı/yazar Clive Bradley, Nocturne’nun başındaki isim olarak yer alacaklar.

Netflix’in Geeked Week etkinliği sırasında yayınlanan kısa duyuru videosunda, Richter’ın sırtını ve profilini gösteriliyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Castlevania: Nocturne Animasyonu Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni yapımla ilgili şu an için bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bununla birlikte çalışmaların hâlâ devam ettiği duyuruldu. Ancak video oyunu zaman çizelgesinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı düşünülürse, Nocturne’nun mevcut Castlevania animasyon serisinden yüzyıllar sonra geçecek. Bu nedenle Trevor Belmont ve Sypha Belnades gibi karakterlerin seride yer alması mümkün olmayacak. Fakat Alucard’ın bir kez daha kendini göstereceği tahmin ediliyor.

Castlevania’nın farklı hikâyelerle de olsa devam etmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Orijinal seriyi sevmiş miydiniz? Yeni animasyon dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cinayeti çözmek yanlış mezar

Yarım Asırlık Cinayeti Çözmek İsteyen Polis, Yanlış Cesedi Mezardan Çıkardı

netflix squid game 2 sezon

Netflix, Squid Game 2. Sezonu ‘Kırmızı Işık, Yeşil Işık’ ile Duyurdu