in ,

Cem Yılmaz, Yeni Gösterisi için Witcher Temalı Reklam Filminde Yer Aldı

Cem Yılmaz, Netflix’te yayınlanacak yeni stand-up gösterisinin tanıtımı için The Witcher temalı bir reklam filminde rol aldı.

cem yılmaz the witcher netflix reklam
- Reklam -
- Reklam -

Cem Yılmaz, yakında Netflix’te yayınlanacak son stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus için bir reklam filminde rol aldı. Kanalın popüler yapımlarından The Witcher teması ile hazırlanan tanıtım ilgi gördü.

Ünlü komedyen, sinemacı ve aktör Cem Yılmaz yeni çalışmaları ile izleyicilerin karşısına geçmeye devam ediyor. Yılmaz’ın son stand-up şovu Diamond Elite Platinum Plus’ın sahne gösterimleri sona erdi. Programın ise 31 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı duyuruldu. Şimdi ise gösteriye dair yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Netflix, bir başka popüler projesi The Witcher ile Cem Yılmaz’ı aynı reklamda buluştururken hem gösteriyi hem de dizinin 2. sezonunu tanıtmış oldu.

Andrzej Sapkowski’nin ünlü fantastik kitap serisinden uyarlanan The Witcher, öncesinde CD Projekt RED tarafından oyun dünyasına da taşınmış ve büyük ilgi görmüştü. Serinin dizi uyarlaması Lauren Schmidt imzası ile ekrana taşınırken Rivialı Geralt rolünde ise Superman ile adından söz ettiren Henry Cavill yer almıştı. 17 Aralık 2021’de kanaldaki yerini alan The Witcher 2. sezon için böylece Cem Yılmaz’lı bir mini tanıtım da gerçekleştirilmiş oldu.

- Reklam -

Cem Yılmaz ile The Witcher Evrenini Buluşturan Netflix Reklamı | İZLE

YouTube video

Yaklaşık 3 dakikalık reklamda, Cem Yılmaz “yanlışlıkla” The Witcher çekimlerine dahil olurken izleyicinin karşısına çıkıyor. Sosyal medyada geniş yer bulan tanıtımda kimileri Yılmaz’ı Witcher dünyasına yakıştırırken kimileri de reklamdaki şakaları demode bulduklarını ifade etti.

Diamond Elite Platinum Plus için geri sayım devam ederken Cem Yılmaz’ın yeni projelerine ara vermeden devam ettiği de biliniyor.

Cem Yılmaz Netflix ile Çalışmaya Devam Edecek

Hayranlar bir yandan G.O.R.A. filminin ikonik karakterine odaklanan ve yine Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisini beklerken Yılmaz geçen günlerde yeni film projesini de duyurdu. Yahşi Batı’nın devamı olabileceği öne sürülen Galata Canavarı’nın 2023 yılı içinde yayına gireceği belirtildi. Filmin dijital ortamda mı yoksa beyaz perdede mi gösterileceği bilgisi ise şu an için paylaşılmadı.

- Reklam -

Netflix Türkiye daha önce Bright adlı fantastik filmi ve Black Mirror adlı distopya dizisi için de yerel bir reklam çalışması yapmıştı. Diamond Elite Platinum Plus için koltuklar değişmiş gibi görünüyor.

Siz yayınlanan tanıtımı nasıl buldunuz? Cem Yılmaz’ı Geralt’ın kostümüyle görmek nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix Türkiye

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Bekliyoruz bakalım. :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Gönül isterdi ki Fundementals gösterisinin reklamı ayarında bir iş çıksın ama fikir gayet güzel. :slight_smile:

  3. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    GORA’da bıraksaydı sinema seviyesi olarak iyiydi, onunla bilimkurgu çekti, Arog fantastik diyelim, western, zaman yolculuğuyla Yeşilçam, uzaylı gibi bütün temaları klişe olarak kullandı. Hiç Hollywood görmeden bütün hepsini yaptı yerel yıldızımız.

    Önce biletli gösteri yapıyorsun sonra onları kanallara satıyorsun güzel coğrafya aslında kafasını kullanana :slight_smile:

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bir Engin Günaydın röportajı okumuştum. Kendisine “Burhan Altıntop’u sinemaya taşıyıp taşımayacağını” sormuşlar.
    Engin Günaydın’ın aklımda kalan cevabı aşağı yukarı şöyleydi.

    • O karakter zaten televizyon ekranlarında ücretsiz olarak var. Niye halka parayla satayım ki?

    Bu cevap bana uzun süredir çok samimi gelen bir cevap olduğu için hep aklımdadır. Yine de dipnot düşeyim Cem Yılmaz’ın hakkını yemek istemem açıkcası. Ekonomik ve coğrafi durumlar yüzünden herkes o show’u izlememiş olabilir. Bunlardan birisi de benim. Bence Netflix vaktinde ulaşamayanlar için makul bir seçenek.

  5. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    GORA’dan sonra iyi ki de devam etmiş keza çok iyi işler çıkardı. Yahşi Batı GORA seviyesiydi zaten direkt. Pek Yakında gibi underrated işleri de var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Roman Kahramanları Festivali meb şikayet

Lisede Düzenlenen “Roman Kahramanları Festivali” MEB’e Şikâyet Edildi

ihsan oktay anar yeni kitap

İhsan Oktay Anar’ın Yeni Kitabı, Yeni Yayıneviyle 2022’de Geliyor