in , ,

Chainsaw Man Fragmanı: Kanlı Anime Uyarlamasına İlk Bakış

Chainsaw Man’in ilk fragmanı yayınlandı. Sevilen manga serisinin merakla beklenen anime uyarlaması, kanlı ve şiddetli sahneler içerecek.

Chainsaw Man Fragmanı anime
- Reklam -
- Reklam -

Chainsaw Man anime uyarlamasının ilk fragmanı, animasyon stüdyosu MAPPA tarafından paylaşıldı.

2020’de MAPPA tarafından animesi duyurulduktan sonra seriye ilgi artmış, Chainsaw Man 2021’in ilk yarısında çok satan mangalar listesinde yerini almıştı. Mangaka Tatsuki Fujimoto imzalı Chainsaw Man, şeytanların insanların korkularından doğduğu bir dünyada geçiyor.

Ölen babasının borçlarını ödemek için şeytan avcısı olarak çalışan Denji, testere güçleri olan şeytan köpek Pochita ile şeytan öldürür. Pochita’nın Denji için kendini feda etmesi sonucu yarı insan yarı şeytan formunu alan Denji,devlete ait ve Makima isimli bir kadının liderlik ettiği şeytan avcı takımının parçası olur.

- Reklam -

Tüm dünyada oldukça sevilen serinin anime uyarlaması duyurulduktan sonra hayranları merakla ilk tanıtımı bekliyordu. Yayınlanalı bir gün olmasına rağmen video 4 milyondan fazla izlendi ve olumlu yorumlar aldı. Fragman, anime severlerin oldukça dikkatini çekmişe benziyor. Chainsaw Man’in mangasının yanında, animesi de birçok seriyi gölgede bırakacak gibi gözüküyor.

Serinin ilk tanıtım videosu ise dün, MAPPA stüdyolarının 10.yıl etkinliğinde yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Chainsaw Man Fragmanı | İZLE

YouTube video

Jujutsu Kaisen, Attack on Titan (final sezonu) ve Zankyou no Terror gibi sevilen animelere ev sahipliği yapan başarılı animasyon stüdyosu MAPPA’nın bir sonraki projelerinden biri Chainsaw Man olacak. 2018’de yayımlanmaya başlayan manga, en çok satan mangalar listesinde yerini alarak bu yılın ilk yarısında 4 milyondan fazla kopya sattı.

MAPPA’ nın 10. yıl özel programında, Chainsaw Man’in tanıtımının yanında Attack on Titan gibi merakla beklenen serilerden de görseller paylaşıldı. Attack on Titan 4. sezon 2. kısmının ise en erken 2022’nin ilk çeyreğinde çıkacağı duyuruldu.

- Reklam -

Chainsaw Man ile ismini duyuran 27 yaşındaki yazar Tatsuki Fujimoto’nun bir diğer ünlü mangası ise Fire Punch. Seri, donmuş bir dünya distopyasında insanlığın ateşle gelecek kurtuluşu aramasını ve Buz Cadısı tarafından soğukla kaplanmış bu dünyada yiyecek ve ısınma gibi ihtiyaçlardan yoksun olanların yapabileceklerini konu alıyor.

İlk tanıtımının ardından hayranlar merakla serinin yayınlanacağı günü bekliyor. İlk bölümün yayınlanacağı tarih henüz belli olmasa da, 2021 Güz Dönemi ile ilk gösteriminin yapılması bekleniyor.

Peki sizler Chainsaw Man’in ses getiren tanıtımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Kanın gövdeyi götüreceği bir anime olacak gibi. Güzel görünüyor. :slight_smile:

  2. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Mangası bir yerden sonra monotonlaşıyordu ama fena değildi. Bence animesi daha iyi yapılabilir. Çok fazla karakter öldürülmüştü ve çoğu da sırf vurucu olsun kafasıyla öldürülmüştü. Karakter harcama olayı GoT’daki tutarlılığı yakalayamadığında absürtleşiyor. Bu tarz yapımları da öylesine büyük bir şeyle kıyaslamamak gerek fakat maalesef örneği olunca insanın söyleyesi geliyor.

  3. Avatar for swarf swarf dedi ki:

    Mangasını okumuştum. Aksiyonu, vahşeti seriyi izletecek yönleri. Büyük beklentilerle izlenmemeli. Serinin en büyük eksiği ana konunun anlatılamaması: Denji’nin kimliği, iblislerin ne olduğu, kimin elinin kimin cebinde olduğu gibi konular seri bittiğinde bile çoğunlukla havada kalıyor.

    Aynı mangakanın Fire Punch mangasını çok daha fazla tavsiye ederim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hızlı ve Öfkeli 9 gişe rekoru pandemi

Hızlı ve Öfkeli 9 İlk Hafta Sonunda Aşılması Zor Şekilde Pandemi Rekorunu Kırdı

Mazebook Jeff Lemire Sweet Tooth

Sweet Tooth Yaratıcısından Yeni Çizgi Roman: Mazebook