in ,

Stephen King’in Jerusalem’s Lot’ından Uyarlanan Adrien Brody’li Chapelwaite Dizisinden İlk Fragman

Chapelwaite fragmanı yayınlandı. Stephen King’in ünlü vampir hikâyesi Jerusalem’s Lot’tan uyarlanan Adrien Brody’li yapım ufukta gözüktü.

Chapelwaite fragmanı stephen king
- Reklam -
- Reklam -

Chapelwaite fragmanı yayınlandı. Stephen King uyarlamalarına bir yenisi daha katılıyor. Yazarın ünlü vampir romanı Jerusalem’s Lot yeni bir adaptasyona kavuşuyor. Epix dizisinin başrolünde ise Oscar ödüllü oyuncu Adrien Brody yer alıyor.

Stephen King’in ilk defa 1978 yılında yayımlanan Hayaletin Garip Huyları adlı kitabında yer alan Jerusalem’s Lot (Hortlaklı Köy) adlı kısa öyküsüne dayanan dizi, üç çocuğunu Preacher’s Corners kasabasındaki atalarının evine taşıyan ve yakın zamanda dul kalan bir aile babası olan Kaptan Charles Boone’un maceralarını anlatıyor. Perili gibi görünen köşk, içindeki gariplikler ile Charles’a yüzleşmesi gereken korkunç aile geçmişini gösteriyor.

Söz konusu öykü, aslında 1970’lerde bir kitap yazmak için Kudüs’ün Lot kasabasına dönen bir yazarın maceralarını anlatan Salem’s Lot (Korku Ağı) adlı kitabın bir ön bölümü olarak da biliniyor. Son olarak çocukken bulunduğu kasabaya geri dönen yazar, çok geçmeden tüm o kabuslarının nedeninin vampirler olduğunu fark ediyor.

- Reklam -

Korku Ağı adlı kitap daha önce 1979 ve 2004 yıllarında televizyona da uyarlanmıştı. Şimdi de Annabelle Comes Home yönetmeni Gary Dauberman’ın yönetmeye hazır olduğu yeni bir film uyarlaması daha yolda. Ancak ondan önce, bu ön bölüm niteliğindeki Jerusalem’s Lot’dan uyarlanan dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Chapelwaite 1. Sezon Fragmanı | İzle

YouTube video

Dizinin başında, aynı zamanda senaryoyu da yazan Jason Filardi ve Peter Filardi bulunuyor. Pride and Prejudice ve Zombies’i yöneten Burr Steers, dizinin ilk iki bölümünü yönetiyor. Sırayla ikişer bölümü yöneten isimler arasında Rachel Leiterman (Lost in Space, Man in the High Castle), Michael Nankin (Van Helsing, The Exorcist) ve Jeff Renfroe (Killjoys, The Hardy Boys) bulunuyor.

- Reklam -

Yapımcılığını Donald De Line’nin üstlendiği dizinin ilk bölümü 22 Ağustos 2021 tarihinde Epix kütüphanesindeki yerini alacak. Chapelwaite’in ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşacak.

Uyarlama dizinin ilk sezonuyla ilgili yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Kral’ın farklı yapımlarının ekranlara taşınması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ürkütücü bir filme benziyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Katilin Güncesi - Kim Young-ha

Bir Katilin Güncesi: Güney Kore Edebiyatının Çağdaş Yazarı Türkçede

Klasik Star Wars romanları Thrawn üçlemesi

Klasik Star Wars Romanlarına Yeni Baskı: Yıldız Savaşları’nın Edebi Yolculuğu Sürüyor