in ,

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in özlenen “karanlık” cadısı ekranlara geri dönüyor.

Chilling Adventures of Sabrina 3 sezon
- Reklam -
- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezon fragmanı sonunda paylaşıldı. Netflix’in sevilen yapımlarından Sabrina için bir haftadan az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz aralık ayında çıkış tarihi de açıklanan dizinin daha önce sadece 15 saniyelik bir teaser’ı yayınlanmıştı. Bu tanıtımda sadece yayın tarihiyle ilgili bilgileri görüyorduk. Nihayet dizide neler olacağıyla ilgili ayrıntıları gösteren uzun fragman da Netflix üzerinden paylaşıldı.

[Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi İçin Tıklayın!]

İlk sezonunu Ekim 2018 itibarıyla izlemeye başladığımız Chilling Adventures of Sabrina, aslında bir çizgi roman uyarlaması. Glee, Big Love ve Riverdale gibi başarılı yapımlarıyla tanıdığımız Roberto Aguirre-Sacasa’nın diziye uyarladığı yapım, aynı adlı Archie çizgi roman serisine dayanan, doğaüstü korku ve fantastik türlerini harmanlayan bir yapım.

Chilling Adventures of Sabrina yeni sezon 3

- Reklam -

Dizide Sabrina Spellman’ı canlandıran Kiernan Shipka ile birlikte Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle ve Miranda Otto gibi oyuncular yer alıyor. Yapım aslında başlangıçta Eylül 2017’de The CW kanalında yer alan Riverdale dizisine eşlik eden bir seri olarak tasarlandı. Ancak Aralık 2017’de, proje iki sezondan oluşan bir seriye dönüşerek doğrudan Netflix’e geçti. Ve iki sezonun çekimi de aynı zamanda yapıldı.

Oldukça beğeni ve ilgi gören dizi kısa sürede üçüncü sezon onayı da almıştı. Şimdi de merakla beklenen fragman yayınlandı.

Chilling Adventures of Sabrina – 3. Kısım | Resmi Fragman

YouTube video

Herkes kraliçeyi selamlasın. Dizi, 3. kısmıyla geri dönüyor. 24 Ocak’ta, yalnızca Netflix’te.

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezonda Sabrina’yı Kraliçe Olarak Göreceğiz

Hatırlayacağınız üzere ikinci sezonda Şeytan’ın, Sabrina’nın babası olduğunu öğrenmiştik. Ve ekibimizin Şeytan’ı cehenneme göndermek için onu Nicholas’ın bedenine hapsettiklerini ve bu yolla oraya götürdüklerini izlemiştik. Yeni gelen 3. kısım fragmanından da anlaşıldığı üzere bu sezon Sabrina’nın erkek arkadaşı Nicholas’ı cehennemden çıkarışına ve bu süreçte yaşadığı maceralara konuk olacağız.

- Reklam -

Toplamda 8 bölümden oluşacak ve 24 Ocak 2020 itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak dizinin güzel yanı, daha şimdiden dördüncü sezon onayını almış olması. Böylelikle bir sonraki sezonu da daha şimdiden heyecanla beklemeye başlayabiliriz.

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezon

Dizi, 1996-2003 yılları arasında ekranlara gelen Sabrina, the Teenage Witch (Genç Cadı Sabrina) dizisinin daha karanlık bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Peki ya sizler dizinin önceki sezonlarını izlemiş miydiniz? Yeni yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Ve üçüncü sezondan beklentileriniz nelerdir?

Yorumlarınızı ve tahminlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Chilling Adventures of Sabrina 2. Sezon İncelemesi: Baba-Kız ve Tanrı-Kul Ekseninde Feminizmi İncelemek

* Atiye 1. Sezon İncelemesi: Spiritüel Klişelere, Tesadüfler Yumağına Merhaba

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Ertelendi

Dune

Dune Serisi Şimdi de Çizgi Roman Oluyor