in

Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon Tarihi Açıklandı

Netflix’in yeniden uyarladığı fantastik dizi Chilling Adventures of Sabrina için 3. sezon yayın tarihi sonunda belli oldu.

Chilling Adventures of Sabrina
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in daha karanlık bir uyarlama olarak geri getirdiği Chilling Adventures of Sabrina dizisinden 3. sezon çıkış tarihi sonunda açıklandı. Dizinin yeni sezonu 2020’nin ilk ayında bizlerle olacak.

Fantezi, drama ve korku türlerindeki yeni uyarlama 2018 yılında hayatımıza girmiş ve şimdiden 2 sezonuyla hayranların karşısına çıkmıştı. Riverdale, Carrie, Supergirl gibi yapımların arkasındaki isim olan Roberto Aguirre-Sacasa tarafından yönetilen dizi yeni tarzıyla da dikkat çekmişti.

[Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi İçin Tıklayın!]

İkinci sezonunu geçen nisan ayında izlediğimiz Sabrina için yeni sezonu daha fazla beklemek zorunda olmayacağız.

- Reklam -

14 saniyelik kısa bir video eşliğinde duyurulan yeni sezon, hayranları şimdiden meraka sürükledi.

Chilling Adventures of Sabrina 3. Kısım Duyurusu

YouTube video

“Tak tak tak… Cehennemin kapısında birisi var. O, 24 Ocak’ta dönüyor. Sabrina, 3. kısım ile yeniden karşınızda.”
Üstelik iyi haberler bunlarla sınırlı değil. Çünkü dizinin 4. sezonu için de çoktan onay verildiği gelen bilgiler arasında. Anlayacağınız, iptal edilme korkusu olmadan rahat bir üçüncü sezon izleyeceğiz. Dizinin gelecek iki sezonu ise toplamda 16 bölümden oluşacak. Sabrina’nın 3. sezonunda toplamda 8 bölüm yer alacak.

Chilling Adventures of Sabrina dizi netflix 3

Sabrina Spellman’i üçüncü sezonda erkek arkadaşı Nicholas Scratch’ı kurtarmak için atılacağı bir macerada izleyeceğiz.

1996-2003 seneleri arasında yayınlanan Sabrina dizisinden sonra yeniden gündeme gelen Sabrina, tamamen kendisine has bir uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Archie Comics’in çizgi roman serisinden adapte edilen yapımda, Sabrina Spellman karakterini Carriers, Mad Men gibi dizilerden ve Omoide no Mânî, The Legend of Korra gibi yapımlardan hatırladığımız Kiernan Shipka canlandırıyor.

- Reklam -

Dizide yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Gavin Leatherwood, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Lachlan Watson, Michelle Gomez, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen ve Lachlan Watson.

Chilling Adventures of Sabrina 3. sezonu 24 Ocak 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Genç cadıların epik macerası da böylece yoluna devam etmiş olacak.

[Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon Fragmanı için tıklayın.]

Chilling Adventures of Sabrina yeni sezon 3

Dizide şu ana kadar gelinen noktayı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? İlk iki sezonu beğenmiş miydiniz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Chilling Adventures of Sabrina 2. Sezon: Baba-Kız ve Tanrı-Kul Ekseninde Feminizmi İncelemek

Kaynak: Engadget

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix 4

The Matrix 4 Kadrosuna Mindhunter’ın Yıldız İsmi Katıldı

2019 Goodreads Okur Ödülleri

2019 Goodreads Okur Ödülleri Kazananları Açıklandı