in

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon çıkış tarihi, kısa bir tanıtım fragmanı ile birlikte paylaşıldı. Netflix dizisinde final sezonu yaklaşıyor.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon çıkış tarihi, kısa bir tanıtım fragmanı ile birlikte geçen günlerde paylaşıldı. Netflix’in yeni ve daha karanlık bir Sabrina uyarlaması olarak izleyici ile buluşturduğu yapımda, final sezonu için geri sayım başladı.

İlk olarak Archie Comics’te çizgi roman serisi olarak başlayan seri, 1996 yılında Sabrina the Teenage Witch adı ile televizyona da uyarlanmıştı. Daha renkli ve sit-com tadındaki bu uyarlamadan sonra, Netflix 2018’de daha karanlık ve sert bir Sabrina uyarlamasını izleyicilerle buluşturmaya başladı.

Carrie, Glee, Supergirl ve Riverdale gibi yapımlarda senarist koltuğuna oturan Roberto Aguirre-Sacasa’nın yaratıcılığını üstlendiği yeni Sabrina dizisi, 1. sezonu ile 2018’de izleyicinin karşısına çıktı. Yapım, hem seriye getirdiği yeni bakış hem de yüksek fantazi dozu ile ilk etapta oldukça sevildi.

- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Çıkış Tarihi

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon 2020’nin Son Günü Geliyor

11 bölümlük ilk sezonun ardından 2019’da 9 bölümlük 2. sezon, 2020’nin başında ise 8 bölümlük bir 3. sezon takip etti. Dizinin devamı izleyicilerden yarı olumlu yarı olumsuz puanlar almayı sürdürürken Netflix yapımın 4. sezonda final yapmasına karar verdi.

Sabrina Spellman rolünde özellikle Mad Men dizisindeki performansı ile akıllarda kalan Kiernan Shipka’nın bulunduğu dizide yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle, Miranda Otto ve Lachlan Watson.

Dizi, 16 yaşındayken hayatının seçimini yapmak durumunda kalan Sabrina Spellman’ın Greendale kasabasında, insanların sıradan yaşamı ve cadıların fantastik dünyası arasında sıkışıp kalan hikâyesine odaklanıyor.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon izle

- Reklam -

Yapım, bir başka Archie Comics uyarlaması olan Riverdale dizisi ile ortak bir diyarı paylaşıyor. Dördüncü sezonda ise bir Riverdale crossover’ının yer alması bekleniyor.

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu ise yayınlanan kısa tanıtım fragmanı ile belli oldu. Dizinin toplamda 8 bölümden final sezonunun yayın tarihi 31 Aralık 2020 olarak açıklandı.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Sabrina’nın 5. sezonu ise çizgi roman olarak karşımıza çıkacak. Maceranın Netflix’teki yolculuğu ise 2020’nin son günü sona erecek.

Dizinin yayınlanan yeni ve uzun fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

4. Sezon İncelemesi İçin Buraya Tıklayabilirsiniz

Peki siz final sezonu için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yavanna yavanna dedi ki:

    Miranda’m için izliyorum, bitse de kurtulsak :zipper_mouth_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 World Fantasy Awards

2020 World Fantasy Awards Kazananları Açıklandı

Lovecraft Country Stephen King IT

Lovecraft Country Yaratıcısı Stephen King’in IT Romanını 7 Sezonluk Diziye Uyarlamak İstiyor