in

Christopher Eccleston, Doctor Who Evrenine Geri Dönüyor

Christopher Eccleston 15 yıl sonra Doctor Who evrenine geri dönüyor. 9. Doktor’u canlandıran ünlü oyuncu, yeni formatla deri ceketi giymeye hazırlanıyor.

Christopher Eccleston Doctor Who
- Reklam -
- Reklam -

Modern serinin ilk doktoru Christopher Eccleston, Doctor Who evrenine yeniden merhaba diyor. 2005’te yayınlanan bir sezondan sonra yapım ekibiyle anlaşmazlıklar sonucu diziden ayrılan ve bir türlü geri dönemeyen 9. Doktor 2021’de yeni maceralara çıkacak.

Doctor Who’nun radyo progamlarını yapan Big Finish’ten gelen güzel haber Eccleston’un 12 bölümlük bir radyo sezonu boyunca 9. Doktor’u canlandıracağını duyuruyor. Sezon dört parça halinde yayınlanacak ve ilki Mayıs 2021’de çıkacak.

Christopher Eccleston 13 bölümlük bir sezondan sonra diziden kötü şekilde ayrılmıştı. Yapım ekibindeki amirleriyle arası bozulan Eccleston sonraki 15 yıl boyunca Doctor Who’yla ilgili neredeyse her şeyden uzak durdu. 2013’te çıkan 50. Yıl Özel bölümünde gönderilen daveti bile reddetmişti. Big Finish’in başındaki isim Jason Haigh-Ellery ünlü aktörle ilk olarak şubatta bir hayran buluşmasında konuştuğunu söyledi.

- Reklam -

Christopher Eccleston Doctor Who

“Christopher hayranlarla buluşmanın çok keyifli olduğunu ve onun Doktor’unun bu kadar güzel hatırlanmasından çok memnun olduğunu söylemişti. Bugün bizimle birlikte role geri dönmesinden mutluyum. Big Finish ailesi olarak Dokuzuncu Doktor’un yeni maceralarını anlatacak olmak çok heyecan verici.”

Christopher Eccleston: “Doctor Who Bana İyi Geliyor”

Eccleston geçen sene yayınladığı otobiyografisinde Doctor Who hayranlarıyla olan ilişkisinin kendisine iyi geldiğini yazmıştı:

“Bugünlerde dizi hakkındaki bütün düşüncelerim pozitif. Öyle ki hayranlarla buluşma etkinliklerine katılmaya başladım. Bu şimdiye kadar çekindiğim bir şeydi çünkü paramı aktörlüğümle kazanmak istiyordum. İnsanlar bütün kariyerimden hatıralar getiriyor. Bu sevgi kendimi iyi hissettiriyor, yaptığım işten gurur duymamı sağlıyor. İçimdeki bir şey iyileşmiş hissediyorum. Yapımcıları, politikayı unutun. Burada beni izlemiş insanlar var ve elimi sıkmak istiyorlar.”

Dokuzuncu Doktor Maceraları’nın yazar kadrosu, yardımcı oyuncular gibi detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak.

- Reklam -

Doctor Who Christopher Eccleston

9. Doktor’un yeni maceraları şimdiden ön siparişe açık. Big Finish’in internet sitesinden siparişinizi vermek mümkün.

Eccleston’un Doctor Who’ya dönmesinin en heyecanlandıran tarafıyla ilgiliyse henüz kimse konuşmadı. 2023’te 60. yılını kutlayacak olan dizinin özel bölümünde Eccleston’u görme ihtimalimiz bir hayli artmış duruyor. Modern dizinin 5 Doktor’unu da aynı karede görebilecek kadar şanslı olduğumuzun resmi haberi gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.

Dokuzuncu Doktor’un dönüşünün yarattığı fantastik hisleri Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Collider Açıkladı: 21. Yüzyılın En İyi 25 Bilimkurgu Dizisi

Kaynak: Radio Times

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Theodosius Limanı Arkeopark Tasarım Yarışması

Theodosius Limanı Arkeopark Oluyor: İstanbul’un Tarihi Alanı İçin Tasarım Yarışması

Zoe Kravitz Catwoman

Zoe Kravitz’li Catwoman Dizisi İçin Çalışmalar Başladı