in

The Mandalorian 3. Sezon Kadrosuna Christopher Lloyd Katıldı

The Mandalorian 3. sezon kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı Christopher Lloyd, Disney+ dizisinde rol alacak.

Christopher Lloyd, The Mandalorian 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Christopher Lloyd, The Mandalorian 3. sezon kadrosuna dahil oldu. Merakla beklenen dizinin yeni sezonuna dair bilgiler oldukça gizli tutulurken, serinin kadrosuna sürpriz bir isim dâhil oldu. Back to the Future filmlerinden tanıdığımız ünlü aktör Doc Brown, Disney+ dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak.

The Mandalorian dizisi 3. sezonu ile maceralarına hız kesmeden devam ediyor. Serinin önceki sezonu Din Djarin, Ahsoka ve Luke Skywalker gibi evrenin önemli isimlerini gösteren bir yapım olmuştu. Bununla birlikte yeni sezon için açıklanan oyuncu kadrosu diziye yeni karakterlerin katılacağının da sinyalini veriyor.

THR tarafından yapılan habere göre 3. sezon kadrosuna ünlü oyuncu Christopher Lloyd da dâhil olmuş durumda. Ancak her Star Wars yapımında olduğu gibi başarılı aktörün hangi rolü üstleneceği ise henüz belli değil. Giancarlo Esposito, Carl Weather ve Pedro Pascal gibi isimler dizideki rollerini canlandırmaya devam edecekler. Bir süre önce çıkan haberler nedeniyle Pedro Pascal’ın dizide yer almayacağı düşünülüyordu ancak oyuncu kadrosunun açıklanmasıyla Pascal’ın ünlü ödül avcısı rolünde geri geleceği kesinleşti.

- Reklam -

Christopher Lloyd’lu The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Christopher Lloyd, The Mandalorian 3. Sezon

İzleyiciler ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen The Mandalorian’da Pedro Pascal tarafından canlandırılan ödül avcısının galakside yaşadığı ilginç maceralar Star Wars hayranları için dolu dolu geçmişti. Buna rağmen Disney+ sevilen dizinin 3. sezonunun izleyicilerle ne zaman buluşacağına dair kesin bir tarih vermedi. Yine de söylentiler merakla beklenen dizinin yeni sezonunun Aralık 2022 tarihinde geleceği yönünde.

The Mandalorian setinin kadrosuna katılan isimler ise şimdiden üçüncü sezon hakkında beklentileri yükseltiyor. 83 yaşındaki başarılı oyuncu Christopher Lloyd’un dizide yer alması hayranlar tarafından mutlulukla karşılandı.

- Reklam -

Christopher Lloyd özellikle 1980’li yıllarda sahneye taşıdığı garip karakterlerle dikkat çekiyor. Addams Family yapımlarında canlandırdığı Uncle Fester, Who Framed Roger Rabbit filminde oynadığı Judge Doom akılda kalan ekran performansları arasında yer alıyor. Ancak ünlü oyuncunun geniş kitleler tarafından tanınması ise Back to the Future filmlerinde canlandırdığı Doc Brown karakteriyle olmuştu.

Siz Christopher Lloyd’un The Mandalorian kadrosuna katılması ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edgar Rice Burroughs kimdir hayatı ve yaşam öyküsü

Edgar Rice Burroughs Kimdir? Tarzan ve John Carter’ın Yazarının Yaşam Öyküsü

Riddler: Year One, The Batman Paul Dono

Riddler: Year One Çizgi Romanı The Batman Oyuncusu Paul Dano Tarafından Yazılacak