in

Ünlü Korku Karakterinin Yeni Maceralarını Anlatan “Chucky” Dizisi 3. Sezon ile Devam Edecek

Chucky 3. Sezon onayı aldı. Sevilen korku karakterinin hikâyeleri Syfy kanalındaki maceralarına devam edecek.

Chucky 3 Sezon Onay
- Reklam -
- Reklam -

Chucky 3. Sezon onayı almayı başardı. Sinema dünyasının ünlü “katil bebeği” dizi evrenindeki yoluna devam ediyor.

Bilimkurgu, korku ve fantazi türündeki yapımlara yer veren Amerikalı kablolu TV kanalı Syfy’de yayınlanan Chucky dizisi 3. sezon için resmi onayı aldı.

İlk defa Child’s Play (Çocuk Oyunu) ismiyle 1988 senesinde beyaz perdede boy gösteren Chucky, zaman içerisinde kendisine 8 filmi bulan geniş bir evren yaratmayı bilmişti. 2019 yılında Child’s Play ismiyle sinema evrenini sıfırlayan ikonik bebek, şimdilerde televizyon dünyasında dehşet seçmeye devam ediyor.

- Reklam -

8 bölümden oluşan 2. sezonu 23 Kasım 2022 tarihinde noktalanan yapım, kısa bir sessizliğin ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Chucky 3. Sezon Kısa Bir Video ile Duyuruldu

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kısa tanıtımda, yapımın yeni sezonunu merak eden hayranların Tweet’lerine ve ikonik karakterin, “Ben her zaman geri dönerim!” sözüne yer verildi.

Katil Bebek’in yaratıcısı Don Mancini tarafından yönetilen dizi, karakterin ölümcül maceralarına yenilerini ekliyor. Brad Dourif de ikonik korku rolüne bir kez daha hayat veriyor.

Chucky 3 Sezon OnayI

Dizinin ilk iki sezonu da 8’er bölüm sürmüştü. Yeni sezon için de kurgunun benzer şekilde tutulacağı düşüncesi hâkim. Ancak henüz bölüm sayısı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Dourif ile birlikte Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind ve Jennifer Tilly gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Don Mancini’ye yapım ekibinde Nick Antosca, Alex Hedlund, David Kirschner ve Jeff Renfroe eşlik ediyor.

Şimdiye Kadarki En Korkunç Sezon Olacak

Mancini Chucky 3. sezon duyurusuyla beraber kanala ve hayranlarına teşekkürlerini iletti:

“Oyuncuları ve ekip, hayranlara ve eleştirmenlere 2. sezona gösterdikleri karşı konulamaz tepkiden ötürü teşekkür etmek istiyor. Tüm bunların 3. sezon için resmi yeşil ışığı yaktığını duyurmaktan mutluyuz. Bu haber, Chucky’yi çok mutlu etti. Bunun için Damballa’ya teşekkür ederim. O olmasaydı Chucky ile uğraşmak imkânsız olurdu. Chucky’yi oyalamamıza yardımcı oldukları için SYFY’deki ortaklarımıza da çok teşekkür ederiz. 2023’te görüşmek üzere. Şimdiye kadarki en korkunç sezon olacak.”

Chucky 3 Sezon Onayı SYFY

Chucky 3. sezon 2023 yılı içerisinde yayınlanmaya başlayacak.

Sizin 3. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us 1. Bölüm ile BluTV'de Başladı

HBO’nun “The Last of Us” Dizi Uyarlaması Yayına Başladı: İşte Yapıma Dair Bilinen Tüm Detaylar

Eski Türk Portreleri - Bartu Bölükbaşı

Bartu Bölükbaşı, Yeni Çalışması “Eski Türk Portreleri” ile Okurun Karşısına Çıkıyor