in ,

Chucky Dizi Fragmanı: Kâbus Geri Dönüyor

Chucky dizisi ilk fragmanı ile karşımızda. SyFy kanalında yayınlanacak yapım, Katil Bebek’i yeniden izleyici ile buluşturacak.

Chucky 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

SyFy sinemanın katil bebeği Chucky’yi geri getiriyor. Chucky dizisi 1. sezon fragmanı sonunda yayınlandı. 1988 yılından beri korku sinemasının unutulmaz karakterleri arasında yer alan Katil Bebek Chucky, bütün şeytanlıklarını televizyon ekranına sığdırmaya geliyor.

Orijinal serinin yazarı ve yönetmeni olan Don Mancini imzası ile izleyici ile buluşan Chucky dizisinin ortak yapımcıları arasında filmlerin yapımcılarından David Kirschner (Frailty, Miss Potter) ve ilk Chucky’yi seslendiren Brad Dourif de yer alıyor.

İlk olarak Child’s Play (Çocuk Oyunu) adı ile 1988 yılında beyaz perdeye gelen ikonik karakter, toplamda 8 filmlik bir külliyata erişmişti. Kült korku filmi geçen sene seriyi sıfırlayan Child’s Play filmi ile taze bir başlangıç yaparak sinemada önemli bir hamle yapmaya çalıştı.

- Reklam -

Chucky Dizi SyFy

Filmden bağımsız olarak bir de SyFy kanalının hazırladığı televizyon dizisi vardı. Geçen sene ilk sezon onayını alan yapımda hazırlıklar neredeyse tamam. Bu meşhur seri, ilk defa TV ekranlarında dizi formatında boy gösterecek.

Chucky Dizisi Serinin Ruhunu Koruyacak

Bir neslin oyuncak bebeklerden ürpermesine neden olan kahramanımız, yeni televizyon şovu sayesinde bu ikonik rolü derinlemesine işleyecek. Karakterin orijinal aslında sadık kalacak yapım, izleyiciyi bir banliyö kasabasına konuk edecek.

Kasabanın sırları, işlenen cinayetler, Chucky’nin türlü oyunları, Katil Bebek’in eski dost ve düşmanları…

Serinin yaratıcısı Don Mancini, seriye yeni karakterlerin katılacağını ve Katil Bebek hakkındaki bazı kritik soruların da bu dizi sayesinde yanıt bulacağını da belirtti.

- Reklam -

Chucky Dizi SyFy

Dizi, geçen yıl yayınlanan orijin filmini değil, öncesindeki Cult of Chucky (2017) yapımını takip edecek. Dizide Katil Bebek’i seslendiren Brad Dourif dışında açıklanan tek rol Jennifer Tilly’nin canlandıracağı Tiffany oldu.

Chucky televizyon dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunun ise net bir cevabı henüz yok. Ancak dizinin 2021 yılı içerisinde izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor. Dizinin yayınlanacağı kanalı 12 Monkeys, Channel Zero, The Lost Room, Childhood’s End ve Battlestar Galactica gibi yapımlardan hatırlıyoruz.

Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Chucky Dizi Fragmanı | İZLE

YouTube video

Peki siz Katil Bebek’in geri dönüşünü nasıl karşılıyorsunuz? Orijinal film serisini sonuna kadar izleme fırsatınız oldu mu? Dizi ile filmin evreninin genişletilmesi ilginizi çekiyor mu? Görüşlerinizi ve yapımdan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Tüm Zamanların En İyi 10 Canavar Filmi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kendiliğinden Evrilen Kozmos - Steven M. Rosen

Kendiliğinden Evrilen Kozmos: Steven M. Rosen, Felsefe ile Evrenin Evrimini Buluşturuyor

The New Mutants Fragmanı

The New Mutants Fragmanı: Son X-Men Filmi Yaklaşıyor