in ,

Chucky’den Yeni Fragman: Katil Bebek Dizi Formatında Geri Dönüyor

Chucky dizisi için yeni fragman yayınlandı. Syfy kanalında yayınlanacak macera, katil bebek dışında ana kahramanın rahatsız edici psikolojik travmalarına da odaklanıyor.

Chucky Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Chucky dizisi için yeni fragman yayınlandı. Syfy kanalı için hazırlanan macera önümüzdeki ekim ayında yayınlanmaya başlayacak.

1988 yılında çıkan Child’s Play (Çocuk Oyunu) filminden bu yana korku türünün en tanınan karakterlerinden biri haline gelen katil bebek Chucky, son olarak 2019’da Mark Hamill’in Katil Bebek’i seslendirdiği bir yapım ile beyaz perdeye geldi.

Orijinal yapımda Chucky’nin sesi olan Child’s Play yaratıcısı Don Mancini ve Brad Dourif, Orion Pictures etiketiyle sinemalara gelen 2019 versiyonuna hiçbir şekilde dahil olmadılar. Fakat Syfy kanalı için bir dizi hazırlamaya başladılar. 2017 tarihli Cult of Chucky’deki olayların devamı niteliğinde karşımıza çıkacak yapımda Fiona Dourif, Nica karakteri olarak geri dönecek. Ayrıca serinin hayranlarının iyi şekilde tanıdıkları Alex Vincent ve Christine Elise McCarthy de Andy Barclay ve Kyle rollerini yeniden canlandırıyorlar.

- Reklam -

Chucky’nin Comic-Con@Home etkinlikleri için hazırlanan panel ile yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı. Yeni fragman, Chucky’nin bir aileyi ve küçük bir kasabanın vatandaşlarını katletmeye başlamadan önce Zackary Arthur tarafından canlandırılan Jake adlı bir gencin kendisini satın almasına ve sonrasında gencin yaşadığı psikolojik travmalara odaklanıyor.

Hemen aşağıdan yeni yayınlanan resmi fragmanı izleyebilirsiniz.

Chucky Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün şekilde görüntüleyemiyorsanız izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Alex Vincent ve Christine Elise McCarthy her ne kadar yayınlanan fragmanda gözükmüyor olsalar da, panelde bulundukları için kendilerinin daha sonra gelecek olan tanıtım fragmanlarında görüleceği tahmin ediliyor. Ayrıca etkinliklerdeki konuşmalardan çıkarılan tahminlere göre söz konusu dizinin ikinci bir sezona veya bir devam filmine de öncülük etmesi olası.

Geçen sene yayınlanan ilk fragmanın ardından gelen ikinci fragman ile hayranlar, 2017 yapımı filmin devamının nereye doğru evirileceğini oldukça merak ediyorlar. Ancak Katil Bebek’in maceralarının uzun bir süre boyunca sonlanmayacağı da çok açık. Net bir yayın tarihi verilmemiş olsa da, Chucky dizisinin yeni bölümleri önümüzdeki ekim ayı içerisinde başlayacak.

Sizler yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Sizce Chucky’nin televizyon macerası da tıpkı sinemadaki muadilleri gibi başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bu Chucky değil ama. Ercüment Çözer Chucky oyuncağının içine girmiş, saygısızları affetmiyor :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Booker Ödülü Uzun Listesi

2021 Booker Ödülü’nde Uzun Liste Belli Oldu

Arslantepe Höyüğü, UNESCO Dünya Mirası Listesi

Anadolu’daki İlk Şehir-Devletin Kurulduğu Arslantepe Höyüğü, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde