in

Chucky Televizyon Dizisi Olarak Geri Dönüyor

Korku filmleri kuşağının unutulmaz karakterlerinden katil bebek Chucky televizyon ekranlarımıza musallat olmaya geliyor.

chucky syfy ust
- Reklam -
- Reklam -

90’lı yılların korku filmlerinin vazgeçilmez karakterlerinden katil bebek Chucky, uzun bir aradan sonra yeniden doğmaya ve bu kez televizyon dizisi olarak hayatlarımıza eziyet etmeye geliyor.

Chucky’nin yaratıcısı Don Mancini dün yaptığı bir açıklamayla Syfy kanalıyla anlaştığını ve dizinin çalışmalarına başladığını duyurdu. Henüz detaylar kısıtlı olsa da dizinin filmleri yeni bir açıdan ele alacağı ve Chucky’nin karakterine odaklanacağı söyleniyor. Ünlü yönetmenin açıklamaları şöyle:
Çok uzun zamandır Chucky’yi televizyon ekranlarına taşımak istiyordum ve Syfy bunun için harika bir kanal. Dizi seri için yeni bir başlangıç olacak ve bu da bize hem televizyon dizilerinin eşsiz formatına uygun bir şekilde Chucky’nin karakterini daha derinlemesine araştırmamıza hem de otuz yıldır izleyicilere dehşet saçan orijinal vizyonumuza sadık kalmamıza imkân tanıyacak.
Don Mancini, Chucky’yi bizlerle ilk kez 1988 yılında tanıştırmış ve büyük bir yankı uyandırmıştı. Öyle ki bir lanet sonucunda oyuncak bir bebeğin içine hapsolan psikopat katilimiz adını Freddy Krueger ve Jason gibi ikonik karakterlerin yanına yazdırmayı başarmıştı.

Mancini şu anda yaz aylarında gösterime girecek ve Chucky serisini başa saracak bir film üstünde çalışıyor. Dizinin de ondan sonra yayınlanması bekleniyor. Bakalım 90’larda ödümüzü koparmayı başaran Chucky yeni nesil ve yeni çağla da başa çıkabilecek mi?

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çocukluğumu yedi bu manyak. Bunun yüzünden kaç kez korkudan tuvalete gidemedim de altıma bıraktım. En çok korktuğum da karanlıkta birden “fıtı fıtı fıtı” diye koşuyordu. Aklım çıkıyordu yerinden. Benim gibi 30 yaş üstü Chucky mağdurları kesinlikle izlemez bu diziyi :smiley:

  2. Avatar for Rena Rena dedi ki:

    Asla izlemedim. Ama hakkında pek iyi şeyler duymadım. Kesinlikle izlemem. :smirk:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sylvester Stallone - Edgar Allan Poe Biyografisi

Sylvester Stallone’dan Edgar Allan Poe Biyografisi Geliyor

mycroft holmes pegasus ust

Sherlock’un Ağabeyi Mycroft Holmes’un Maceraları Huzurlarınızda