in

Ünlü Komedi Programı Çimen Show, BluTV ile Anlaştı

Çimen Show, macerasına BluTV üzerinden devam edecek. Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın sunduğu komedi programı, yeni mecrasını buldu.

Çimen Show, BluTV ile Anlaştı
- Reklam -
- Reklam -

Çimen Show ekibi BluTV ile 8 bölümlük bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın bugüne dek YouTube üzerinden sürdürdükleri macera, artık yeni bir eve sahip.

İlk olarak Kasım 2020’de başlayan ve YouTube üzerinden açtıkları kanallarında yayınlarına devam eden Cem İşçiler ve Fazlı Polat ikilisi, iyi bir izleyici kitlesi elde etmişti. Şu anda 138 bin abonesi bulunan ve 18 milyondan fazla toplam görüntüleme alan Çimen Show kanalı, özellikle ikilinin seyirciyle birlikte interaktif olarak yürüttüğü ve zaman zaman konukların da katıldığı güldürü üzerine bir program yapısına sahipti. Mizahi yanıyla benzeri işlerin arasında sıyrılmayı başaran program, ikilinin sinerjisi sayesinde yolculuğuna büyüyerek devam etmeyi başardı.

2. sezon sonrası turneye de çıkmaya başlayan ekip, 7 bölüm boyunca Türkiye’nin farklı illerine konuk oldular. Turne kayıtlarını da Çimen Show Turne adıyla YouTube kanalları üzerinden yayınladılar ve kısa bir süre önce 3. sezonla maceralarına kaldıkları yerden devam ettiler.

- Reklam -

Çimen Show, BluTV ile Anlaştı

Henüz 3 bölüm yayınlanan 3. sezon yolculuğu devam etmekle birlikte, ikili kısa bir süre önce yayınladıkları video ile BluTV ile anlaştıklarını duyurdu. Şimdilik sadece ocak ve şubat ayıyla ve 8 program ile sınırlı kalacağını duyurdukları anlaşmanın ardından, seyircilerden de onlarla birlikte platforma geçiş yapmalarını talep ettiler.

Çimen Show’dan BluTV Duyurusu

Ocak 2023’e kadar aralık ayı boyunca YouTube bölümlerinin devam edeceğini de belirten ikili, aynı zamanda BluTV’de yayımlanan bölümlerden tanıtım amaçlı bazı kısa kesitlerinin ve shorts videolarının YouTube kanallarına da yükleneceğini söyledi.

- Reklam -

BluTV ile yapılan anlaşma duyuru videosu sonrası kanalın takipçilerinden birçok olumsuz tepki geldi. Kimi takipçiler bu hamleyi Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programının Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’e transfer olması ile benzer buldu. Özellikle belli bir izlenme sayısına ulaşan kanalın özellikle son bölümlerinin YouTube Trendler’e girmesiyle bu tarz bir duyurunun geldiğini düşünen izleyici sayısı da az değil.

Çimen Show, BluTV ile Anlaştı

İkilinin mart ayı ve sonrasında BluTV ile devam edip etmeyecekleri ya da yeniden YouTube’a dönüp dönemeyecekleri bilinmiyor.

Çimen Show’u izliyor muydunuz? BluTV’ye 8 bölümlük bir program yapacak olmaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece Film: Red Türkiye'de Vizyona Giriyor

Ünlü Anime Serisi “One Piece”in Yeni Filmi “Red” Türkiye’de Vizyona Giriyor

İskoçya Şişede Not Bulundu

İskoçya’da Bir Evin Döşeme Tahtalarının Altından 135 Yıllık Şişede Not Çıktı