in

Çıplak Dizisi Yayından Kaldırıldı: Cüneyt Özdemir’in Paylaşımı, BluTV Yapımının Sonu mu Oldu?

Çıplak dizisi BluTV kütüphanesinden kaldırıldı. Cüneyt Özdemir’in videosu sonrası yapıma erişim sağlanamıyor.

Çıplak BluTv Can Evrenol Sansür
- Reklam -
- Reklam -

Çıplak dizisi yayından kaldırıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir’in sosyal medya üzerinden yaptığı hedef gösterir nitelikteki paylaşımdan sonra BluTV, kütüphanesinden diziyi kaldırdı.

Can Evrenol’un yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Merve Göntem ile birlikte yazdığı BluTV orijinal yapımı Çıplak, geçen haziran ayında 1. sezonu ile ekranlara gelmişti. Toplam 8 bölümden oluşan ilk sezon oldukça sevilmiş ve eleştirmenlerden de pozitif yorumlar almıştı.

Dizinin başarısı sonrası da 2. sezon için onay alındığı ve maceraya devam edeceği açıklanmıştı. Ancak gün içinde bir gazeteci tarafından RTÜK başkanına hitaben yapılmış paylaşım, dizinin sonunu getirmiş olabilir.

- Reklam -

CNN Türk kanalında hazırladığı 5N1K programı ve Youtube kanalı ile adından söz ettiren gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter hesabı üzerinden RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’i etiketleyerek, “Aman Rtük başkanı @ebubekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!” diyerek Çıplak dizisi hakkında konuştuğu Youtube videosunun linkini paylaştı.

cüneyt özdemir çıplak dizisi blutv

Özdemir, paylaşımı yaptıktan sonra diziyi hedef gösterdiği hakkında çok sayıda tepki mesajı aldı. Kendisi bir açıklamada bulunmadan gönderisini sildi ve sonrasında herhangi bir yeni paylaşımda da bulunmadı.

Cüneyt Özdemir Paylaşımı Sonrası Çıplak Dizisi, BluTV Kütüphanesinden Kaldırıldı

Ancak, yaptığı paylaşımdan kısa bir süre sonra diziyi izlemek için BluTV’ye giren kullanıcılar rahatsız edici bir sürprizle karşılaştılar.

çıplak blutv dizi

- Reklam -

Sitede Çıplak dizisini izlemek için giren kullanıcılar, böyle bir sayfanın bulunmadığı ve tekrar ana sayfaya yönlendirildikleriyle ilgili bilgi mesajı aldılar. Özdemir’in Ebubekir Şahin’i etiketlemesinden kısa bir süre sonra dizinin yapımdan kaldırılması ise “sansür kılıcının çok çabuk çekildiği” gibi yorumlara neden oldu.

Dizinin yayından kaldırılma sebebi ise oldukça muallak. Kanal ya da yapımcı tarafından ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin platformdan kaldırılma sebebi RTÜK’ün kısa sürede harekete geçip kanalı uyarması nedeniyle mi yaşandı yoksa BluTV yetkilileri Cüneyt Özdemir’in paylaşımından sonra diziyi apar topar gizlediler mi hâlâ bilinmiyor.

Serinin yönetmeni Can Evrenol ve yapımcı şirket TN Yapım’dan da herhangi bir açıklama gelmedi. Çekimleri hafta sonu başlayan 2. sezonun akıbeti de şu an için belirsiz.

Çıplak BluTv İzle Can Evrenol

Başrollerini Müge Bayramoğlu, Ece Ertez, Mert Ramazan Demir ve Feriha Eyüpoglu’nun paylaştığı mini dizi, tamamen iPhone ile çekilmiş ve “cesur bir kadın hikâyesi” olarak tanımlanmıştı.

Peki ya siz Cüneyt Özdemir’in paylaşımı ve ardından kanalın kütüphanesinden dizinin kaldırılması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Patrick Rothfuss kralkatili 3. kitap

Patrick Rothfuss’tan Kralkatili 3. Kitap Yorumu: “Önemsemeseydim Çoktan Elinizdeydi”

the lion king 2 disney

The Lion King 2 Filmi İlk Maceranın Öncesini Anlatacak