in

Russo Kardeşler’in Devasa Bütçeli Aksiyon Dizisi “Citadel” Henüz İlk Sezonu Yayınlanmadan 2. Sezon Onayı Aldı

Citadel 2. sezon onayı aldı. Russo Kardeşler imzalı Prime Video dizisi, henüz görücüye çıkmadan gelecek sezonu garantiledi.

Citadel 2. Sezon Onay
- Reklam -

Citadel 2. sezon siparişini şimdiden almayı başardı. Dev bütçesiyle dikkatleri üzerine çeken Joe ve Anthony Russo dizisi henüz görücüye çıkmamıştı.

Russo Kardeşler’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, Richard Madden’in Mason Kane’i ve Priyanka Chopra Jonas’ın ise Nadia Smith’i canlandıracağı Citadel yayınlandığı ilk fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bağımsız bir ajan ekibi olan Citadel’in maceralarını anlatan Amazon Prime Video imzalı dizi şimdiye kadar çekilen en pahalı ikinci dizi olma unvanını kazanmış durumda. Yapımın ilk sezonu için harcanan miktarın yaklaşık 250 milyon doları bulduğu tahmin ediliyor.

The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre Citadel şimdiden 2. sezon onayını almış durumda. Dizinin devam sezonunda Russo Kardeşler’in yönetmen olarak projeye devam edeceği de söyleniyor. David Weil ise yapımcı görevini sürdürecek. 2. sezon için açıklanmış bölüm sayısı belli olmasa da ilk sezona benzer şekilde 6 bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Citadel 2. Sezon Onay Prime Video

Citadel 2. Sezon Onayı Neden Erkenden Verildi?

Prime Video’nun Citadel 2. sezon onay kararının ardında dizinin 2018 yılından bu yana devam eden prodüksiyon süreci yatıyor olabilir. Dizinin yapımcı ekibinin projeden ayrılması sonucu yeniden çekilmesi gereken sahneler ve senaryonun yeni ekibin elinde farklı bir noktaya doğru ilerlemesi Amazon’un projeye yaptığı yatırımı hatırı sayılır derecede artırmıştı. Sektörün içinde yer alan kişiler dijital platformun dizinin yüksek izlenme sayılarına ulaşacağına inancının yüksek olduğunu iddia ediyor.

Diğer taraftan dizinin kendine has tonu 2. sezon onayını erkenden verdirmiş olabilir. İlk sezon prömiyerinin yakaladığı yüksek ilgi ve dizinin ilerleyen süreçte yeni yapımlarla genişleyecek olması da Amazon’un bu hamlesini destekleyebileceği söyleniyor.

Citadel poster

- Reklam -

Citadel 2. sezon öncesinde dizinin İtalya’da geçen spin-off yapımının çekimleri tamamlanırken Hindistan’da geçecek bir başka yapımın hazırlıkları ise sürüyor.

Yerel yıldızlarla bezeli uluslararası bir yapıma evrilmeyi planlayan dizi 28 Nisan’da ilk 2 bölümü ile Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.

Siz Citadel 2. sezon onayı, diziden beklentilerinizi değiştirdi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yıldız Köpek - Megan Shepherd

Megan Shepherd’ün Laika’nın Hikâyesinden Esinlendiği “Yıldız Köpek” Kitabı Türkçede

1.300 Isik Yili Uzaklik Yildiz Su Bulundu

1.300 Işık Yılı Uzaktaki Bir Yıldızın Çevresinde Su Molekülleri Tespit Edildi